Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eZ Components - mala ankieta :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NuLL
Witam,

Pytanie jest proste - czy ktos bylby zainteresowany poczytaniem czegos po polsku nt eZ Components questionmark.gif Wiem ze sporo osob ma problemy z angielskim, sa rowniez osoby ktore pomimo znajomosci angielskiego sa zniechecone do czegos co nie jest w ich jezyku ojczystym smile.gif

Jesli by sie takie znalazly postaram sie cos zrobic w tym kierunku - nie bedzie to nic wielkiego narazie - prosty opis co to jest i tlumaczenie tego jak sie uzywa danej wyciagnete z samych plikow - ot na poczatek Rkingsmiley.png

Ktos bylby zainteresowany poczytaniem czegos takiego :?:

PS. Piszen a Hydeparku bo nie mam pojecia gdzie to umiesc
seaquest
Ja bym poczytał. winksmiley.jpg
kwiateusz
bez obrazy nie mam pojecia co to.. ale zawsze czegos nowego chetnie sie naucze winksmiley.jpg
Cudi
Nie mam problemów z angielskim, ale lenistwo bierze górę. Jakby było w ojczystym to pewnie bym się tym zainteresował winksmiley.jpg
fiszol
a ja z angolem jestem na bakier i czasami niektóre części dokumentacji są dla mnie nie zrozumiałe, również chętnie poczytam.
ikioloak
widze Null ze masz nadmiar checi i czasu - trzeba to wykorzystac smile.gif rowniez bardzo chetnie poczytam, zwlaszcza ze byc moze bede zmuszony z eZ skorzystac
NuLL
Zmuszony :?: snitch.gif Dla mnie poznawanie eZ Components to jak zabawa troche smile.gif Pozatym jest to swietny przyklad kodu OOP i tego w jaki sposob mozna pisac cos takiego. Nadmiar checi - czy ja wiem - o eZ Components nie ma nic, a przydaloby sie bo to dobra rzecz Rkingsmiley.png
strife
Chętnie poczytam, bo tak naprawdę jeszcze nie miałem styczności, winksmiley.jpg
Strzałek
Moją opinię już znasz.
Jak najbardziej na tak.
Bo wiadomo - więcej osób to przeczyta (nawet tych co umieją ang. ale poprostu im się nie chce itp.)
Vomit
Podobnie jak ja. Umiem angielski, ale czesto brakuje mi checi na tłumaczenie technicznych elementow opisu itp.
Sabistik
@NuLL a gdzie bedzie to mozna przeczytac? Znowu u Ciebie? ...
mike
To ja tu stanę za ~NuLLem i pozwolę sobie za niego odpowiedzieć (może mnie nie opieprzy).
U ~NuLLa i na ez.no

O php.pl zapomnij.
NuLL
Nie opieprze bo nie mam za co smile.gif

Bedzie gdzie postanowie - i nie bedzie to php.pl - zreszta wiecie czemu. Przed publikacja napisze na blogu co i jak i dlaczemu nie bedzie to php.pl - niech kazdy to wie.

Wystarczy jak bedzie na ez.no - nie mam zamiaru ogladac swojego artykulu przez miesiac albo dluzej na stronie glownego "wortalu".
Strzałek
No to ... czekam na pierwszą publikacje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.