Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebuję osoby, która mogłaby nam pomoc w...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mark17_
Nazywam się Mariusz Pruszyński i jestem redaktorem nowo powstającego Portalu Piłkarskiego Murawa.net . Piszę do was w imieniu całej redakcji. Powodem mego nagłego listu do was jest to, że poszukuje programistę
orson
witam ...

hmm ... dlaczego wszyscy tak chetnie kojarza php z pilka nozna questionmark.gif biggrin.gif:D:D ... caly czas na forum sa rozne prosby o skrypty wyliczajac/analizujace rozne wyniki i inne ... jakas mania questionmark.gif dziwne ...

dziwny jest ten post ...
Cytat
Byśmy byli bardzo zachwyceni kogoś zaangażowaniem w naszym portalu

polska jezyk trudna jezyk
Cytat
Murawa.net zamierza stać się potęgą w polskim Internecie

a to nie spotykany cel ... ze tez nikt na takie cos nie wpadl nigdy ...
Cytat
Mamy dość dobry serwer o bardzo dużej pojemności.
do robienia backupow internetu ... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Cytat
Bardzo zależy mi na tym by ktoś z was był zainteresowany tym portalem piłkarskim.

lece do wrozki ktora poda mi namiary zeby sie skontaktowac ...

echhhhhhh rece opadaja ...
scanner
Cytat
Cytat
Bardzo zależy mi na tym by ktoś z was był zainteresowany tym portalem piłkarskim.
lece do wrozki ktora poda mi namiary zeby sie skontaktowac ...
echhhhhhh rece opadaja ...
Wróżka pomoże:
Email: http://forum.php.pl/profile.php?mode=email&u=3297
PW: http://forum.php.pl/privmsg.php?mode=post&u=3297

Ehh.. Ręce opadają...
orson
witam ...

wow ... :
Kod
Informacja

Ten użytkownik nie życzy sobie otrzymywać email'i. Spróbuj wysłać mu prywatną wiadomość.

fajnie ... biggrin.gif:D:D ... moze 0-700 xxx xxx questionmark.gif tam sa wruszki ... pomoga ... biggrin.gif:D:D aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif

cya
mark17_
moj mejl to: arekracz@wp.pl jak co to pisac prosze
Sir Blade
spokojnie klimat na php.pl zawsze byl troche ciezki smile.gif
DeyV
i za to go kochamy....

Bo wyobraź sobie forum, na któym za każdym razem słyszysz:

Cytat
Bardzo się cieszymy, że mogliśmy spróbwać Ci pomóc. Co prawda nie udało nam się to, bo dostaliśmy bardzo mało danych na temat Twojego problemu, ale niewątpliwie to nasza wina. Moglismy w końcu poświęcić nieco więcej czasu na zgłabiebnie tego tematu, i postarać się Cię, szanowny forumowiczu zadowolić. Niestety - zawiodliśmy. Ale, opiecujemy - to się wiećęj nie powtórzy. Dołożymy wszselkich starań, by każdy odwiedzajacy to forum, czuł się usatysfakcjonowany, za wszelkie niedociagnięcia w tym temacie z góry przepraszamy.

Mnie szlak trafił już przy drugiej lini tego tekstu... Ale udało mi się go skończyć... Ha - ale jestem dzielny smile.gif
spenalzo
Cytat
Oczywiście zrobimy to cąłkowicie dobrowolnie i za darmo. Jeżeli nie będzie Ci coś odpowiadać lub z powodu naszej opieszałości i niezdarności poniesiesz jakiekolwiek straty, Zaszczytny Forumowiczu, to wynagrodximy Ci to sowicie. Ale niestety nasze oczy nie są godne czytać, a nasze ręce nie są godne odpisywać, ponieważ nie chcemy aby nasze niezdarne, niechlujne, bezczelne, chamskie wypowiedzi na tym podłym forum dla pospólstwa skalały Twój Wszechpotężny Komputer wraz z Twoim Superpłaskim Ultramonitorem. Więc wybacz nam, o Panie!!! Następnym razem gdy zaszczycisz nasze forum postaramy się rozwiązać Twój Bardzo Ważny Problem w pierwszej kolejności. Aby Ciebie zadowolić zrezygnujemy z posiłków i innych tego typu przyziemnych spraw.
mazy
człowiekk szuka pomocy a wy od razu go dołujecie tongue.gif ... co nie lubicie piłki nożnej?? lol lol lol ( przecież to będzie najlepszy portal o piłce nożnej, to nic że jeszcze nie mają ani grafika ani programmera biggrin.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.