Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mundial bez Dudka i Franka...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
shpyo
Nie wiem jak Wy... ale ja mam już tego dosyć. Najpierw Rasiak, teraz Kuszczyk...
hwao
trzeba bylo grac w pilke a nie robic komerche w reklamach i tyle winksmiley.jpg

gol byl ladny biggrin.gif szkoda tylko ze nie dla Polski haha.gif
sf
Cytat(shpyo @ 30.05.2006, 20:19 ) *
Nie wiem jak Wy... ale ja mam już tego dosyć. Najpierw Rasiak, teraz Kuszczyk...

Ja mam dosc zalosnych kibicow, ktorzy tylko w marudzeniu sa dobrzy. Co masz do Kuszczyka? Ze zrobil jeden glupi blad? I to go dyskwalifikuje? Co do Rasiaka wiele osob go nie lubi.. on gra malo efektowna pilke, ale ma jeden atut, ze strzela gole w kotle.. Inni pilkarze jakos sobie nie radza z glowa smile.gif Smolarek nie umial oderzyc prosto pilki, nikt mu nie przeszkadzal i tu juz sie nie plujesz... winksmiley.jpg
shpyo
Cytat(sf @ 31.05.2006, 06:47 ) *
Ja mam dosc zalosnych kibicow, ktorzy tylko w marudzeniu sa dobrzy.

a piłkarzy żałosnych nie masz już dosyć?
Co masz do Kuszczyka? Ze zrobil jeden glupi blad? I to go dyskwalifikuje?

W sumie dobrze, że taką szmatę puścił w meczu towarzyskim niż na mundialu winksmiley.jpg
tu juz sie nie plujesz... winksmiley.jpg

Chyba nie rozumiesz tego. Co to zrobił Kuszczak możnaby porównać do nie trafienia na pustą bramkę przez np. Smolarka.
Vomit
http://mistrzostwa-swiata.net

Tutaj jest sporo o tym rozmow smile.gif
bigZbig
Jakich mamy pilkarzy kazdy widzi, jakich politykow tez. Jakich mamy kibicow? No coz takich jak pilkarzy. Czy cały narod jest taki, jak jego politycy? Mam nadzieje, ze nie. Mam tez nadzieje ze myle sie co do kibicow, pilkarzy i trenera Janasa. Niestety co do politykow nie mam juz zludzen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.