Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: logowanie do panelu sterowania w home.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
TomASS
klient podał mi, że ma wykupione konto w home.pl
podał mi hasło i teraz moje pytanie = jaki jest adres do panelu sterowania w home.pl? ktoś wie?

domena jest w stylu www.ZZZZZ.home.pl

Dzięki
Cysiaczek
http://home.pl/login
TomASS
no właśnie szukałem w google i znalazłem ten adres co podałeś, jednak jak wpisuje login:

ZZZZZ i podane hasło to nie da rady wejść :/ może zły login podaje :/
kszychu
Wszedłem na home.pl, około 10 sekund (długo, bo musiałem sprzedać kopa kotu, który włóczył mi się pod nogami) zajęło mi znalezienie ikonki "Zaloguj" (hint: prawy górny róg).
Niecałą chwilę później (kot z zadartym ogonem podążął już w bliżej nieokreślonym kierunku, więc nic mnie nie rozpraszało) ujrzałem okienka do wpisania loginu (w tym jako nazwy domeny) i hasła, a Ty piszesz posta bo nie możesz sobie z tym poradzić?questionmark.gifexclamation.gif!
Cysiaczek
Heh. Nie mam tam konta, ale wygląda na to, że jako login:
a) e-mail
b)domena
c)email, domena (trochę wątpie)
TomASS
przecierz piszę, że znalazłem. Myślałem, że jest jeszcze inne miejsce gdzie można się zalgować.

P.S
Nie sprzedawaj biednemu kotu "kopa" - to nieludzkie tongue.gif

Cytat
a Ty piszesz posta bo nie możesz sobie z tym poradzić?questionmark.gifexclamation.gif!

Tak właśnie
kszychu
Cytat(TomASS @ 11.07.2006, 16:01 ) *
Tak właśnie

A nie wpadłeś na pomysł (może nie tyle głupi co banalny), żeby skorzystać z ichniej pomocy on-line?..
TomASS
wiesz, że wpadłem - tylko nie kwapią się do odpisania ma e-maila tongue.gif
będe musiał zadzwonić....
dzięki
babejsza
logowanie do konta:
l:nazwa konta h:hasło

logowanie do ustawień domeny:
l:nawa domeny h: hasło

logowanie do webmaila:
l:e-mial h: hasło

Jak nie działa to źle Ci podali smile.gif

//EDIT
możesz też skorzystać z czata:

http://chat.home.net.pl/start
Jojo
Ten ichni chat to dobry pomysł. Kilka razy musiałem się szybko skontaktować z jakąś obsługą home.pl i na chacie pomoc uzyskiwałem najszybciej.
babejsza
To prawda. Niestety z home'em już jest tak, że w szczycie na połączenie telefoniczne z konsultantem można czekać nawet i 15 min. (z autopsji tu podpisanego smile.gif). W takich chwilach czat jest niezastąpiony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.