Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Historia, czyli jak to było na obrazku
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Jabol
http://www.levenez.com/ Polecam sobie przejrzeć, szczególnie diagramy. W computer languages jest nawet php wymieniony ;P . Naprawdę polecam dobrze przejrzeć.
Seth
Widze Jabol, ze usilnie probujesz przekonac ludzi aby interesowali sie tym systmem aaevil.gif
Jabol
jakim systemem? Przecież ta strona opowiada o obu, a pozatym mi sie to podoba jako ciekawostka.
Seth
Chodzi mi o Linuxa... ale chyba jestem juz przewrazliwiony na tym punkcie tongue.gif
Jabol
Seth. może czasami, ale osobiscie uwazam, ze na diagramie UNIX'a linuxa jest nawet trudno znaleźć (szukajcie na dole od roku 1991 ;P ), więc raczej nie tym razem. Tym bardziej, że ta strona naprawde nie propaguje żadnego systemu. Ma dział zarówno o win jak i unix (oraz o językach).
Mnie osobiscie zainteresowala ze wzgledu na diagramy jezykow oraz unixa, ale np. windowsowcow (np. Ciebie ;P ) może zainteresować jaką historię ma ich system albo ulubione języki (wszystkie Delphi, Basici, C# są wymienione).
Seth
Cytat
np. windowsowcow (np. Ciebie ;P )

smile.gif
OK. Moze znajde tam i cos dla siebie winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.