Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kobieta na forum???
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Sir Blade
Patrze a tu nowy members. IZA questionmark.gif czyzby jakas kobieta na forum?? :wink:
point6000
A no jest jedna ale czy tylko jedna?

A widzicie ile RePostów otrzymuje? Każdy chce tu dodać cos od siebie smile.gif Miło że w takiej społeczności zagościła kobieta pozostaje ubolewać że tylko jedna smile.gif
Sir Blade
jak to kobieta!!! kazdy samiec dazy do reprodukcji....ostro questionmark.gif
hyper
Ty to powiedziałeś...
GeoS
Cytat
jak to kobieta!!! kazdy samiec dazy do reprodukcji....ostro questionmark.gif

Z takim podejsciem, to zadna kobieta sie nie odezwie sad.gif

Maly apel:
DROGIE KOBIETY - DAJCIE ZNAC NA FORUM, ZE NA NIM CZASEM SIEDZICIE :!:
Iza
Cześć chłopaki, to ja, wasza jedyna kobieta :wink: na forum oczywiście.
Wpadłam tylko na chwileczkę, bo mam bardzo dużo pracy.
Chciałam powiedzieć, że wciąż jestem pod wrażeniem, jak wiele odpowiedzi dostałam na mój mały apel :oops:
Forum jest profesjonalnie przygotowane i prowadzone.
Pozdrawiam gorąco.
Sir Blade
witam,

milo mi, ze mozna na naszym forum takze i kobiete spotkac...

wpadaj ( oczywiscie na forum :wink: ) czesciej bo wtedy panuje lepsza atmosfera. Jakos wtedy kazdy pali sie do roboty laugh.gif
GeoS
Dokladnie :!:

Kobiety maja pozytywny wplyw na mezczyzn (zwlaszcza na umotywowanie ich checi do roznych dzialan) biggrin.gif

Zapraszamy pozostale panie do ujawnienia sie :!:
scanner
Odświerzę wątek, bo zauważyłem, że okres wakacyjny to wzmożona aktywnośc płci pięknej na naszym forum...
Że wymienię: xenka, julia, Supernova, Agnieszka (często czyta z tego co widzę), lisek, agavk, A_nusia....
Aż się człowiekowi miło patrzy na posty pisane w rodzaju żeńskim smile.gif
Sir Blade
Cytat
Odświerzę wątek, bo zauważyłem, że okres wakacyjny to wzmożona aktywnośc płci pięknej na naszym forum...
Że wymienię: xenka, julia, Supernova, Agnieszka (często czyta z tego co widzę), lisek, agavk, A_nusia....
Aż się człowiekowi miło patrzy na posty pisane w rodzaju żeńskim smile.gif

tylko SETH'a nalezy pilnowac bo znowu kogos 'zjedzie' smile.gif przyklad
xenka
ee tam.. seth jest niegrozny winksmiley.jpg
Usagi
Straszne, taka niezauwazana ;(

Witam wszystkich, jako juz niejedyna kobieta winksmiley.jpg
Posune sie dalej - tu jest moja fotka, jakby ktos sie zastanawial, czy jestem podobna do avatarka winksmiley.jpg

Usagi smile.gif
xenka
Cytat

Juz gdzies to widzialam :) na WH chyba?
scanner
Usagi: niniejszym proszę o wybaczenie smile.gif) Odwołała mnie rodzinak i to dlatego...
Usagi
Plącze sie, gdzie popadnie, odkad webserwis wpadl w klopoty. Jakos nie moge sie zaczepic na zadnym forum sad.gif Albo sa za duze i nienadazam z czytaniem postow, albo znow sa takie jakies bez duszy...
Taka smutna dola bezrobotnego moderatora winksmiley.jpg

Moze tu zagoszcze na dluzej, bo forum jest bardzo specjalistyczne, a przy pracy to sie przydaje.

Wiec sie nie dziwcie, jak na mnie traficie smile.gif Latwo mnie zreszta poznac - wszedzie ten sam avatar, ksywa i sygnatura smile.gif
Omega
... sad.gif czemu nie mogę otworzyć twojego zdjęcia... tak chętnie bym zobaczył jak wyglądasz... biggrin.gif
Usagi
Bo mi znowu serwer padl sad.gif Musze sie chyba porozgladac za czyms nowym...
Dobra, zdjecie jest tutaj:
Usagi
GeoS
Z wpadki Setha widac juz, ze kobiety lagodza meskie obyczaje winksmiley.jpg)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.