Pamieta moze ktos jak sie nazywala kreskowkw tworcow Simpsonow (chyba), ktora dziala sie w kosmosie. Byla tam kobieta z jednym okiem, robot, czlowiek krab.
:?:
adwol
20.08.2003, 13:07:08
Cytat
Pamieta moze ktos jak sie nazywala kreskowkw tworcow Simpsonow (chyba), ktora dziala sie w kosmosie. Byla tam kobieta z jednym okiem, robot, czlowiek krab.
:?:
Oryginalnie ,,Futurama'', ale w polskiej telewizji miało to tytuł ,,Przygody Frya w kosmosie''.
Seth
20.08.2003, 13:07:52
big thx
no i mam dzieki temu nowego awatara
FiDO
20.08.2003, 20:55:45
Z poczatku bajka wydawala mi sie debilna, ale potem okazalo sie ze cos w niej jest Fajny byl odcinek jak byli na jakiejs planecie i robocik (nie pamietam jak mu bylo) zostal tam krolem, wszyscy go czcili, zbudowali mu pomnik niekoniecznie malych rozmiarow (Ci co widzieli wiedza :]).
Jeszcze jedna bajka byla taka o takiej rodzince w ktorej byl maly koles z glowa w ksztalcie pilki od rugby i checia podbicia swiata. Jak to sie nazywalo....? Mialem na koncu jezyka i wylecialo mi...
Seth
20.08.2003, 21:31:57
W futuram'ie najsmieszniejszy byl pierwszy odcinek jak bender (robocik z awatara) chcial sie zabic i wszedl do komory dla samobujcow ))
Co do tego o czym mowisz FiDO to nazywa sie glowa rodziny (Family Guy) :] rownie extra, jak nie lepszy od furutamy
FiDO
20.08.2003, 22:27:43
o wlasnie... wiedzialem ze cos z Family..
2 lata temu w akademiku mialem w pokoju fana obu tych kreskowek, wiec troche sobie ich poogladalem
uboottd
21.08.2003, 18:03:18
Ano dwie doskonale kreskowki Szkoda tylko ze je teraz puszczaja w tak obrzydliwych porach...
Z Futuramy mnie sie najbardzie podobal odcinek gdzie polecieli na wakacje Titaniciem...
Seth: skoro awatar ma Cie opisywac (niby) to potrafisz tak jak Bender wyciagac akurat potrzebne przedmioty z korpusu ?
Seth
21.08.2003, 18:39:51
)))
Nie ale jestem tak samo leniwy jak on )))))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.