Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile zarobie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
godulabuli
Witam.Znam takie technologie jak: HTML,php,MySQL,ASP.NET,FLASH,CSS,DHTML,SLL,JAVA,C++ I DELPHI,POZYCJONOWANIE,PHOTOSHOP.Ucze się 3ds max.Dodatkowo Język Angielski ile wedug was moge zarobić w polsce a ile za granicą.
Diwi
Sorry za OT:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
a
Adiasz
kolo chyba pomylil tematy, to mialo byc na HUMOR

niezly tekst biggrin.gif
godulabuli
Mam 34 lata.Zaczołem uczyć się bardzo dawno temu.Uczyłem się przez 12 lat.Gdy tylko dostałem swój pierwszy komputer wiedziałem że tym siezajme ale pracowałem w sklepie komputerowym ale teraz chce coś innego robić.I nie że pomyliłem się ale przez 12 lat da siędużo nauczyć.Ja uczyłem się dwa języki naraz i tak to było.Może że pan tyle nie umi i to jest dla pana problem.
Pigula
nie za wiele ale jakbys byl ekspertem w jednym, dwoch jezykach i znal sql bardzo dobrze to podejrzewam ze bylbys jednym z ulubionych klientow urzedu skarbowego laugh.gif
godulabuli
A co miałbym tam robić miałem inną prace w sklepie ale 1800 zł to trochu za mało jak dalmnie.
Pigula
dobra male wyjasnienie mu post pisalem nie widzac twojego drugiego posta...
na powaznie to nie liczy sie ile roznych technologii pojmiesz tylko jakie masz doswiadczenie i co potrafisz zrobic, projekty ktore zrobiles sa twoja rekomendacja mozesz wpisac sobie co chcesz to cv i czego sie uczyles ale pisanie prostych aplikacji w domu ci nic nie da jezeli chcesz zarabiac powazne pieniadze to musisz byc w czym naprawde dobry a sorry nie chce mi sie wierzyc ze we wszystkim tym osiagnales poziom zaawansowania
godulabuli
Sam powiem że we wszystkich językach nie jestem profesionalistą ale jak skoncze nauke 3ds maxa bede się dalej uczył napisałem wam w skali od 0 do 6 jak znam:

HTML - 6
php - 6
MYSQL - +5
ASP.NET - 5
FLASH - 6
CSS - 6
DHTML - 6
SLL - +5
JAVA - 4-
C++ - 5
DELPHI - 6
POZYCJONOWANIE - CO CHCE TO ZROBIE
PHOTOSHOP - 3 NIE LUBIE ROBIĆ ZABARDZ OGRAFIKI
3DS MAX UCZE SIĘ DOPIERO.
mike
No przecież ten wątek to pośmiewisko, nie wiem tylko dla kogo.
Czy dla Ciebie z nas, czy dla nas z Ciebie.

Zamykam żebyś nie poraził nas wiedzą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.