Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdjęcie] Fajny pomnik
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tiraeth
Zobaczcie

Zrobiło na mnie wrażenie... blinksmiley.gif Od razu zaznaczam, że po drugiej stronie ulicy też są tacy ludzie, ale oni wchodzą w ziemię. Fajne, nie?

Canon Digital IXUS IIs, zmiana kontastu w "fotoszopie"
ano
Aha, widziałem. Niezłe są te pomniki smile.gif Ciekaw jestem czy tylko Wrocław jest tak "kreatywny"? biggrin.gif
dr_bonzo
To bylo dobre -- raz o malo co ich nie "rozjechalem" rowerem smile.gif takie male WTF biggrin.gif

Poza tym jest to propaganda: niby przejscie podziemne w kilka miesiecy wybudowali a na placu grunwaldzkim porzucili (moze sie znow zmnienilo) plany przejscia podziemnego i znow za kilka lat beda rozp....kopywac cale skrzyzowanie zeby to przejscie dorobic.
nospor
Ale czemu to jest na ocenach? To nie do tego forum. Przenosze
tiraeth
@nospor, nie było mnie od momentu napisania tematu i właśnie chciałem przenieść to na Hydepark, nie wiem czy to przez pomyłkę tam dałem czy z pośpiechu (śpieszyłem się gdzieś...) tongue.gif

dr_bonzo: Czyli powiadasz, że z Wrocławia jesteś snitch.gif ?

Swoją drogą, sam jestem wkurzony sytuacją dróg we Wrocławiu, pomijajac fakt, że zaraz od Kochanowskiego robi się bajzel na drodze, to jeszcze Toruńską rozkopali co wiążę się z korkami na Brucknera/Kwidzyńskiej winksmiley.jpg Teraz już w ogóle nie wiem jak mam do szkoły jeździć (LO2) biggrin.gif
dr_bonzo
Ja na szczescie na uczelnie mam tak blisko, ze piechota to jest 15 min.
Z Wroclawia nie jestem, tylko studiuje tutaj smile.gif
DeyV
Ten pomnik jest świetny. Sam bardzo lubię koło niego przechodzić, i za każdym razem jestem pod wrażeniem. Ktoś musiał mieć niezłą jazdę, jak to wymyślał smile.gif

ps. a jazda po Wrocławiu .. ech
Balon
heh ostatnio bylem na zakupach we wrocku i jak zobaczylem ten pomnik to ppo prostu :wow:. Świetny pomysl winksmiley.jpg robi wrazenie biggrin.gif
kicaj
no bardzo fajny, ale minusem jest roznica kolorow "normalnego" chodnika od tego z pomnikami...
tiraeth
kicaj, faktycznie to jest minus tego wszystkiego smile.gif Mogli przynajmniej dobrać odpowiednią kostkę brukową winksmiley.jpg
cineck
Ta fota jest zajefajna, pierwszy raz cos takiego widze blinksmiley.gif widzac to w realu pierwszy raz mozna sie przestraszyc tongue.gif
Ludvik
Sam jak go zobaczyłem na żywo, to się trochę zdziwiłem smile.gif Fajnie to wszystko wygląda, a pomysł ciekawy... Szkoda, że w rodzimym mieście trudno o takie ciekawe miejsca...
scanner
Poza tym pomniekiem warto jeszcze pamiętać o Krasnalach i innych "statuetkach" http://pl.wikipedia.org/wiki/Wroc%C5%82aw#Ciekawostki (zdjęcia nie moje - nie mam kiedy po okolicach rynku pospacerować).
cyphelf
Pomnik robi wrażenie, szczególnie gdy stoi się obok.

Co do tekstu z wikipedii - nie "dwa "Syzyfki" na ul. Świdnickiej ", ale jeden. Jeden został upiłowany winksmiley.jpg
TomASS
Ach ten Wrocław to jest piękny smile.gif Ponoć te ludki były kiedyś w Warszawie.

Jadąc kiedyś ok 24 na meczyk były namioty, wracjąc około 3 już namiotów nie było i myślałem że ludzie przebiegają przez jezdnię winksmiley.jpg Robi na prawde niesamowite wrażenie. Ale większe wrażenie robi na mnie budowa LG i kooperantów smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.