Witam, Mam pytanie do wszystkich, którzy oglądają telewizję przez ASTER: Czy wam też zniknęło TVN TURBO? Bo ja przeglądam sobie a tu nie ma To jest porąbane. 0 informacji na ten temat. Nic kompletnie... ani na stronie ASTER, ani w żadnej korespondencji...
ARJ
1.09.2006, 21:07:08
no cóż ale taka jest chyba prawda. zostawili durne tvn meteo, a zabrali pełnowartościowy program :/ będą 3 programy sportowe i 0 motoryzacyjnych. teraz już nie ma po co oglądać telewizji
Master Miko
1.09.2006, 21:12:11
A czy to prawda, że TVN (grupa ITI) niedługo wypuszcza swą własną platformę cyfrową? Może wiecie jak to będzie wyglądać i jak to będzie działać? Gdzie będzie dostępne??
Na poczatek mało kogo będzie na to stac... niby robi to wrażenie ale wątpie żeby to wypaliło, no chyba, że będzie cenowo zbliżone do Cyfrowego Polsatu Bo jak nie to plajta
szen
4.09.2006, 18:17:55
Ja coprawda mam tv osiedlową, ale też nie mam tvn turbo przez to, że podwyższono opłate za ten program dwukrotnie. Może i dlatego z ASTER znikło?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.