Czy jest możliwość ściagnięcia wynikowych plików html zeby przeglądac forum np. na kompie bez internetu?
mam komputer bez podłączonego netu a latanie z jednego pokoju do drugiego i przepisywanie jest czaso i pracochłonne...
mike
12.09.2006, 10:49:58
Cytat
Mody' date='12.09.2006, 11:30:20 ' post='292835']mam komputer bez podłączonego netu a latanie z jednego pokoju do drugiego i przepisywanie jest czaso i pracochłonne...
Zainteresuj się czymś takim jak nośniki danych: pendrive, płyta, dyskietka.
Lub podłącz dwa komputery do siebie i w jednym udostępnij połączenie internetowe dla drugiego.
no chyba że podzielisz łącze internetowe: stawiasz switch+router i wszystko śmiga
[AP]Mody
12.09.2006, 10:58:09
podobnie jak mozolnie idzie przepisywanie danych - podobnie idzie zapisywanie ich jak w przypadku tego forum strona po stronie... przykład. Wpisz w wyszukiwarce "sesje" i sciągnij wszystko dotyczące sesji, potem wpisz logowanie - bo to sie łaczy i zapisuj strona po stronie dalej. Pomyśl że ktoś uczy się php i chce to robić pisząc cmsa?
co do łączenia kompów kabel mam ale sieciówka mi padła...
Jojo
12.09.2006, 11:30:06
Zainteresuj się programami typu WebZip, Teleport Pro i podobnymi. A co do padu sieciówki to proponuję wycieczkę do sklepu komputerowego. Tam za 20zł kupisz nową.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.