Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: statystyki na stronę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ciano
szukam, szukam i szukam ... statystyk na moją stronę

niestety jeśli są dobre to są płatne ... a ja płacić nie zamierzam, nawet 10 zł/miesiąc.

z jednej strony samemu troche nie mam czasu, żeby zrobić własny skrypt,
a z drugiej strony, nie chcę mieć darmowego systemu, który jest niepweny jutra!

czy macie jakąś radę, na moją bolączkę?

Ps. używałem istata przez jakiś czas, ale w moim przypadku ma on czasami nieoczekiwane zawieszki na jakiś czas ...
Sabistik
jak dobrze pamietam to google analytics sa darmowe dla kazdego...
SongoQ
Moze to Cie zadowoli

http://www.google.com/analytics/
ciano
100% zadowolony

PS. patrząć jak się rozwija zaczynam się bać google ...
kicaj
Tez uzywam, ale czekam na wersje pl.

Fajnie bo google tlumaczy na pl jako jednym z pierwszych, ostatnio video.google.pl, a dzisiaj kalendarz (http://www.webinside.pl/news/2604), moze juz niedlugo analytics tez:)
mike
Cytat(ciano @ 20.09.2006, 12:47:08 ) *
niestety jeśli są dobre to są płatne ... a ja płacić nie zamierzam, nawet 10 zł/miesiąc.
Typowe podejście.

Chciałbym coś mieć, ale nie chcę zapłacić.
Skoro coś jest dla Ciebie nic nie warte to dlaczego tego chcesz?

Ech ...
shpyo
Korzystam ze stat.pl i mi wystracza (jak narazie).
occulkot
Rowniez polecam google - swietny interfejs i na prawde ciekawie przygotowane statystyki - stat.pl imo wysiada - w dodatku w pelni za darmo bez zbednego spamu reklamowego -

Cytat(ciano @ 20.09.2006, 13:03:46 ) *
100% zadowolony

PS. patrząć jak się rozwija zaczynam się bać google ...
My szarzy uzytkownicy to jedno - ale jak sie microsoft boi biggrin.gif - teraz staraja sie chwytac wszystkiego co tylko daje szanse na jakis sukces - np. skopiowac youtube - bo w interencie nie znacza juz praktycznie nic winksmiley.jpg. Niech tylko google wezmie sie za system operacyjny i microsoft moze wystawic ogloszenie - domain for sale ;]
kicaj
@occulkot: nie na temat piszesz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.