Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Znikające cookie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
yakass
Od jakiegoś tygodnia w folderze [C:Documents....AdministartorCookies] brakuje cookie, które tworzone są na czas włączonej przeglądarki. Tzn. w folderze widać cookie, które wygasają np. za tydzień, nie widać cookie, które stracą ważność w momencie wyłączenia przeglądarki sad.gif

NIE ZNACZY, ŻE TYCH COOKI TAM NIE MA, bo jeszcze tydzień temu wyświetlało wszystkie cookie sad.gif. Strona, której cookie mnie interesują działa poprawnie, w snifferze widać, że strona robi te cookie, ale ich NIE WIDAĆ sad.gif

Używam teraz sniffera, żeby odczytywać wysyłane cookie, ale to jest niewygodne...

Nie pytajcie się po co mi to, tylko pomóżcie :wink:

I MNIE NIE PRZEOSIĆ, BO TO BARDZO POWAŻNY PROBLEM tongue.gif, A JAK PRZENIESICIE, TO NAPISZCIE MI GDZIE - PM smile.gif
yakass
nie piszczie, że to nie jest związane z php, bo mi to właśnie jest do skryptu php potrzebne smile.gif
Seth
php Pro smile.gif => Hydepark
adwol
Cytat
Od jakiegoś tygodnia w folderze [C:Documents....AdministartorCookies] brakuje cookie, które tworzone są na czas włączonej przeglądarki. Tzn. w folderze widać cookie, które wygasają np. za tydzień, nie widać cookie, które stracą ważność w momencie wyłączenia przeglądarki sad.gif

No to chyba dobrze, że ich tam nie ma. Skoro mają czas życia dopóki włączona jest przeglądarka to nie powinno ich być na dysku.
Cytat
NIE ZNACZY, ŻE TYCH COOKI TAM NIE MA, bo jeszcze tydzień temu wyświetlało wszystkie cookie sad.gif. Strona, której cookie mnie interesują działa poprawnie, w snifferze widać, że strona robi te cookie, ale ich NIE WIDAĆ sad.gif

Nadal wszystko się zgadza. Jaki czas życia ustawia serwer dla tych cookie?
Cytat
I MNIE NIE PRZEOSIĆ, BO TO BARDZO POWAŻNY PROBLEM  :P, A JAK PRZENIESICIE, TO NAPISZCIE MI GDZIE - PM smile.gif

Myślę, że tego nie unikniesz, bo gdzie jak gdzie ale na php Pro to się nie nadaje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.