Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wielkie spotkanie w Katowicach ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nrm
Spotkanie SEO (ogłoszone na PiO, link na dole) ale i ogłoszenie tez poszło na WHT (webhostingtalk.pl) i pozwoliłem sobie także tutaj poinformować bo widziałem w innych postach hydeparkowych zainteresowanie tematem, poza tym na pewno będzie kilku konkretnych phpowców kłócących się na temat frameworków (hi hi) biggrin.gif więc można skorzystać z okazji, spotkać się i pogadać przy piwku.

Cytuje za MMP:

Cytat
A więc lista:

* MMP
* AQQry
* Xann
* normanos
* Lizard
* apollan
* KuRT
* WebTronic + Kierowca
* franek
* Krupek
* Jor.pl
* fhc(dojdzie)
* e-banki.info(dojdzie)
* zahar
* Wilk(dojdzie)
* tomasdivius
* xthor

Prosze o potwierdzenie, i napisanie jeśli o kimś zapomniałem

Data: 4 listopada
Godzina: 17.00
Miejsce: Spotykamy się pod McDonald na Stawowej( naprzeciw dworca ), a potem udajemy się wspólnie na miejsce przeznaeczenia

Osoby przyjezdne, które trza odebrać wcześniej( albo nie wiedzą gdzie jest zlokalizowany McDonal ) niech mi to powiedzą wcześniej.

aktualny wątek tutaj:
http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=218574
splatch
I jedynego słusznego cake tongue.gif
nrm
he he nieprawda. nie jesteś na bieżąco biggrin.gif Poza tym to dobra okazja aby wymienić doświadczenia związane z nim winksmiley.jpg
mike
Nie to że jestem sceptykiem ale mam dwa "ale":
1. Katowice. Mało atrakcyjna lokalizacja. Tam jest blisko chyba tylko z Sosnowca tongue.gif
2. Podałeś tą notkę trochę za późno, żeby można było potraktować poważnie i zaplanować wyjazd.

Następnym razem może coś w Wawie?
nrm
Cytat(mike_mech @ 3.11.2006, 10:46:15 ) *
1. Katowice. Mało atrakcyjna lokalizacja. Tam jest blisko chyba tylko z Sosnowca tongue.gif

nie przesadzaj, nieładnie to zabrzmiało :/ na śląsku jest masa ludzi i myślę, że dla nich to jak najbardziej dobra lokalizacja.

2. Podałeś tą notkę trochę za późno, żeby można było potraktować poważnie i zaplanować wyjazd.

To prawda, mój błąd, przepraszam, ale nie pomyślałem sobie wcześniej aby także dać znać środowisku php :/ MMP tez nie pomyślał, więc zwale winę na niego smile.gif

Następnym razem może coś w Wawie?

No to już Warszawiacy muszą się zorganizować smile.gif Wiem, że warszawscy SEOwcy też czasami się spotykają (http://forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=55), 2 razy tez było mini spotkanie WHT (http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showforum=34) w W-wie.

Ja osobiście preferuje właśnie takie mieszane spotkania bo:
1. jest więcej ludzi
2. jest weselej
3. nie ma dominujących tematów (no ile można o tym SEO gadać, ja już nie mogę biggrin.gif )
4. hosting+php+seo = wszystko przenika się na różnych płaszczyznach winksmiley.jpg Można łączyć tematy:
hosting+php = wydajnośc aplikacji
php+seo = ładne urle i inne bajery
he he itd. smile.gif
mike
Cytat(normanos @ 3.11.2006, 11:03:15 ) *
nie przesadzaj, nieładnie to zabrzmiało :/ na śląsku jest masa ludzi i myślę, że dla nich to jak najbardziej dobra lokalizacja.

Przepraszam, nie chciałem żeby to miało taki wydźwięk.
Napisałem to mając w pamięci długie rozważania na temat miejsca spotkania zlotu php.pl, wtedy strasznie debatowano nad miejscem i skłaniano się do miast w centralnej Polsce gdzie jest blisko z możliwie jak największej ilości miejsc.
A jednak Katowice to lokalizacja faktycznie najlepsza, ale tylko dla Śląska.
nrm
Jeżeli robi się jakiś ogólnopolski zlot to rzeczywiście trzeba ustalić jakiś kompromis, ale jak się robi jakieś lokalne spotkania to lokalizacja wydaje się oczywista winksmiley.jpg
MMP
Cytat
MMP tez nie pomyślał, więc zwale winę na niego

MMP nie pomyślał że sie zbierze tylu ludzi by go zobaczyć biggrin.gif
sf
Do Katowic jest bardzo blisko jeśli ktoś mieszka we Wrocławiu czy Krakowie.. z tego co pamiętam to połączenie z Warszawą też nie jest najgorsze koleją.. jedyny problem z większego skupiska ludności ma pomorze oraz wielkopolska winksmiley.jpg

BLAH, w sumie może się zjawię, ale trochę ciężko z czasem nawet w weekend tongue.gif
nrm
sf: daj znać to możemy w Tychów razem wyjechać winksmiley.jpg
hwao
Super, tylko szkoda że tak późno się dowiedziałem....

@mike_mech; dla mnie lepsze Katowice niż Warszawa (ta bliskość kaczek mnie dobija..), poza tym był już jeden zlot w Wa-wie.

Tak jak wspomniałem, szkoda że powiadomiono tak późno o tym zlocie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.