Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dlaczego warto pisać po polsku
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kubatron
Jest to fragment topicu z PRO, mówiącego o tym, jak konstruować jądro. (DeyV)

ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm.
Webcity.plhttp://webcity.pl/artykuly.php/t/5
kwiateek
Cytat
ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm.
Webcity.plhttp://webcity.pl/artykuly.php/t/5

Jakiej metody użyłeś do zaszyfrowania swojego posta? Nie mogę go rozkodować / zrozumieć.
kubatron
to mi chodzi o to że formularze są obsługiwane przez funkcje np.cookie a szablony to łaczenie np. łaczenie.php łaczy ze soba z katalogu /szablony/1.html,2.html.radze przeczytać tamten artykół i jak coś to piszcie na 4479920
uboottd
Cytat
to mi chodzi o to że formularze są obsługiwane przez funkcje np.cookie a szablony to łaczenie np. łaczenie.php łaczy ze soba z katalogu /szablony/1.html,2.html.radze przeczytać tamten artykół i jak coś to piszcie na 4479920

Jeszcze pare takich postow i bede w swoim CV wyraznie pisal "Umiem wyrazac sie i pisac poprawnie w jezyku polskim"...
DeyV
Lepiej tego nie rób. Ludzie nie lubią, jak ktoś sie wyróżnia, jeszcze byś zaczął patrzeć na szefa z góry? (bo w końcu nie łatwo znaleść drugiego takiego... smile.gif )
uboottd
Faktycznie, nie pomyslalem ze ten teoretyczny szef tez moze do innych mowic po SSL-u...
Omega
Cytat(kubatron)

Ciekawy jestem czy on sam wie o czym mówi?questionmark.gif
kubatron
a nauczcie sie czytać angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif
uboottd
Umiejetnosc mowienia w sposob niezrozumialy dla innych ludzi naprawde nie jest zadnym powodem do dumy...
Sir Blade
Cytat
Jakiej metody użyłeś do zaszyfrowania swojego posta? Nie mogę go rozkodować / zrozumieć.

a moze to esperanto winksmiley.jpg
orson
witam ....

Cytat

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
respekt ... patrzymy wlasnie na ewolucje jezyka polskiego ... wszyscy ludzie za 10-20 lat beda mieli mozgi przezarte przez hip-hop i polskie mtv i beda tak mowic ... tak bedzie
Cytat
ziomki

a najlepszy jest temat postu:
Cytat
dlaczego warto pisać po polsku

8) 8) 8) 8)
wiem jestem okrutny ... ale tak juz mam ....
a co do szyfrowania to to jest czysty free style ... widac ze chlopak uczyl sie u najlepszych ... wogole nie mozna go zrozumiec .... 8)

cya
Matrixek
Cytat
a nauczcie sie czytać angrysmiley.gif  :evil:  :evil:

hej ty, chyba jesteś niesłyszący ?
wassago
Cytat
[...]

[manual:002a1d955b]md6[/manual:002a1d955b] :wink:

serio myslalem, ze uda mi sie zrozumiec ten post ale niestety moje mozliwosci - jako czlowieka - sa ograniczone i nic nie rozumiem... ale przypuszczam, ze kubatron chcial sie dowiedziec jak przekazywac zmienne z formularzy gdy uzywamy template'ow...
qbba
powinno być:
"dlaczego warto pisać po polsku" --> "Gry programistyczne 3, kryptografia."
smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.