dawidrochowiak
10.11.2006, 10:36:21
Jak dodac w php skory do strony bo te co mam sa kiczowate i nie wiem jak dograc to. zgory dziekuje i zapraszam www.szczepanowo-parafia.com
kszychu
10.11.2006, 10:43:15
Aby uzyskać pomoc musisz najpierw dokładnie opisać swój problem. W tym celu powinieneś w skrócie sformułować opis swojego problemu i umieścić go jako temat. "Podmiana skórek w skrypcie" mówi więcej o Twoim problemie niż "Początkujący potrzebuje pomocy".
Dalej powinieneś opisać jakiego skryptu używasz. Jest ich cała masa i wkażdym inaczej zmienia się skóry.
Po trzecie: należałoby umieścić post w odpowiednim podforum; hydepark to miejsce na luźne pogawędki a nie na rzeczowe pytania. Dla Ciebie odpowiednie będzie na początek przedszkole lub "gotowe skrypty".
I ostatnia rzecz. Nie musiałbym tutaj teraz się produkować, gdybyś raczył przeczytać regulamin i zasady pisania na forum.
To tyle, pozdrawiam
P.S. opisz dokładnie swój problem a ja zdecyduję gdzie przenieść Twój post.
dawidrochowiak
10.11.2006, 10:52:35
ogolnie jestem zielony w php. robie wszystko metoda prob i bledow. i stwierdzilem ze przydala by sie nowa skorka ale nie mam pojecia jak to zrobic, moze znasz jakas strone gdzie bedzie pisalo krok po kroku jak tego dokonac
kszychu
10.11.2006, 11:00:40
No ale jak możemy Ci pomóc, skoro po raz kolejny powtarzasz, że jesteś zielony zamiast chociażby napisać jakiego skryptu używasz? Jesteś w najlepszym w Polsce forum dotyczącym php, tylko pytaj o konkrety! Tu nie ma wróżek, które zgadną czego używasz i o co Ci chodzi.
Cysiaczek
10.11.2006, 11:16:58
Używa
php-Fusion, ale nie znalazłem informacji dotyczących instalacji skórek po polsku. Za to kila linków...
http://www.phpfusion-themes.com/forum/index.phphttp://www.php-fusion.pl/index.php
dawidrochowiak
10.11.2006, 12:31:38
Mam jeszcze jedno pytanie bo reszte juz zaczailem tylko jak wejsc na serwer. bo ja tylko edytuje ta strone a zrobil ja kto inny
zeby wgrac skory do folderu themes trzeba wejsc na serwer, jak to zazwyczaj sie robi?
Cysiaczek
10.11.2006, 12:35:13
Jakimś programem do FTP - np. Total Commander
Potrzebujesz loginu i hasła.
dawidrochowiak
10.11.2006, 12:47:53
Dzieki serdeczne za wszystko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.