Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poczatkujacy potrzebuje pomocy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dawidrochowiak
Jak dodac w php skory do strony bo te co mam sa kiczowate i nie wiem jak dograc to. zgory dziekuje i zapraszam www.szczepanowo-parafia.com
kszychu
Aby uzyskać pomoc musisz najpierw dokładnie opisać swój problem. W tym celu powinieneś w skrócie sformułować opis swojego problemu i umieścić go jako temat. "Podmiana skórek w skrypcie" mówi więcej o Twoim problemie niż "Początkujący potrzebuje pomocy".
Dalej powinieneś opisać jakiego skryptu używasz. Jest ich cała masa i wkażdym inaczej zmienia się skóry.
Po trzecie: należałoby umieścić post w odpowiednim podforum; hydepark to miejsce na luźne pogawędki a nie na rzeczowe pytania. Dla Ciebie odpowiednie będzie na początek przedszkole lub "gotowe skrypty".
I ostatnia rzecz. Nie musiałbym tutaj teraz się produkować, gdybyś raczył przeczytać regulamin i zasady pisania na forum.

To tyle, pozdrawiam

P.S. opisz dokładnie swój problem a ja zdecyduję gdzie przenieść Twój post.
dawidrochowiak
ogolnie jestem zielony w php. robie wszystko metoda prob i bledow. i stwierdzilem ze przydala by sie nowa skorka ale nie mam pojecia jak to zrobic, moze znasz jakas strone gdzie bedzie pisalo krok po kroku jak tego dokonac
kszychu
No ale jak możemy Ci pomóc, skoro po raz kolejny powtarzasz, że jesteś zielony zamiast chociażby napisać jakiego skryptu używasz? Jesteś w najlepszym w Polsce forum dotyczącym php, tylko pytaj o konkrety! Tu nie ma wróżek, które zgadną czego używasz i o co Ci chodzi.
Cysiaczek
Używa php-Fusion, ale nie znalazłem informacji dotyczących instalacji skórek po polsku. Za to kila linków...
http://www.phpfusion-themes.com/forum/index.php
http://www.php-fusion.pl/index.php
dawidrochowiak
Mam jeszcze jedno pytanie bo reszte juz zaczailem tylko jak wejsc na serwer. bo ja tylko edytuje ta strone a zrobil ja kto inny

zeby wgrac skory do folderu themes trzeba wejsc na serwer, jak to zazwyczaj sie robi?questionmark.gif
Cysiaczek
Jakimś programem do FTP - np. Total Commander
Potrzebujesz loginu i hasła.
dawidrochowiak
Dzieki serdeczne za wszystko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.