Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Życzenia urodzinowe i prezenty przyjmuję tutaj :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
scanner
No cóż... Tak to już jest, że wiek człowieka jest zapisany w polu z atrybutem [sql:1:de954d6b42]AUTO_INCREMENT[/sql:1:de954d6b42]. Dzisiaj życie zrobiło mi INSERT'a. 27-mego...
Starzeje się człowiek...
itsme
Scanner: to Ty juz stara "dupa" jestes :-)

Życzenia: W tym szczególnym dniu drogi scnaanerku :-) życzę Tobie abyś nigdy nie żałował tego co zrodbiłeś oraz tego czego nie uczyniłeś, abyś zawsze był zadowolony z siebie w takim samym stopniu jak inni są zadowoleni z Ciebie, aby zdrowe Ce nie opuszczało, i abyś zawsze byś był z nami Ty nasza ulubiona lokomotywo :-)

[php:1:25d06923f3]<?php
echo "STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT";
?>[/php:1:25d06923f3]
KaMeLeOn
Dołączam się do życzeń. Najlepszego... scanner biggrin.gif
kurtz
Hej
Cytat
No cóż... .
Wsiewo haroszewo ;)

.. no i wychodzi ze na forum sa conajmniej dwie Panny ;)

Pozdrawiam
spenalzo
Wszystkiego najlepszego :-)

Cytat
.. no i wychodzi ze na forum sa conajmniej dwie Panny winksmiley.jpg

Ja też i nie wiem czy się śmiać czy płakać :-)
scanner
Dziekuje za już smile.gif)
Co do ilości panien: A_nusia, która miała urodziny przedwczoraj (szkoda, ze nie ma możłiwosci zaglądać na forum) - tez jest Panną smile.gif
spenalzo
Cytat
Co do ilości panien: A_nusia, która miała urodziny przedwczoraj (szkoda, ze nie ma możłiwosci zaglądać na forum) - tez jest Panną smile.gif

Ja sie urodziłem 13 który jest szczęśliwy bo się urodziłem :-D
BzikOS
scanner życzę Ci kobiety w Mercedesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, seksu na śniegu i mniej życia w biegu oraz tyle radości co ryba ma ości biggrin.gif
Seth
:-({|= :-({|= "sto lat, sto lat...." biggrin.gif
Dużo uśmiechu, radości, miłości, mało złości, ryby bez ości, późnej starości, udanej imprezki i wspaniałych gości smile.gif
wassago
wspanialego nowego roku!!
wassago
ieeehhh... nie ta okazja laugh.gif wszystkiego najlepsiejszego!
uboottd
<standartowy zestaw zyczen> oraz nie trafiania na niereformowalnych betonow na forach na ktorych moderujesz winksmiley.jpg

PS. Czemu w
Cytat
Enviroment: Apache2 + MySQL4 + PHP5 + ADOdb + Smarty

Jest MySQL4, a nie 5 ? A przynajmniej 4.1 ? smile.gif
kurtz
Hej
Cytat
Co do ilości panien: ...
wiec 4.. i ciagle rosnie ;)

Pozdrawiam
G. Skaruz
sezon Panien kończy się się 23 września, a 22 mam urodziny smile.gif
scanner
Zamykam winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.