Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opinie na temat nagrody
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
xamel
jak dodacie obsluge WAP'u to sie moze skusze:-)
ramze
Coś strasznego. Moim zdaniem taki konkurs umniejsza w grupie developerów roli designerów. My wszyscy zebraliśmy sie po to aby zrobić coś z niczego (czytaj THOT'a). Pracujemy tutaj jako "wolontariusze" i pasjonaci. Taki konkurs niszczy zdrowe relacje pomiędzy członkami grupy DEV. Jest to motywacja dla grafików, ale lepiej by było gdyby w projekcie THOT uczestniczyły osoby nie szukające korzyści materialnych związanych z uczestnictwem w projekcie. Zapewne gragossani ma już jakieś plany związane z THOTem i z potencjanymi pieniędzmi jakie ze soba niesie thot, ale to już jego sprawa.
Seth
1) Design kazdy z czlownkow D&WT mial przygotowac swoj aby pozniej wybrac najlepszy projekt. Nastepnie mielismy go dopiescic i dolozyc jakies ciekawe rozwiazania.

Jak dotad nieliczni przedstawili swoje projekty (chyba 3 osoby), wiec stad cala idea konkursu.

2) Developerzy beda od tego aby pozniej taki projekt upiekszyc dodac cos od siebie, pociac go, przerobic na XHTMLa, dodac ew. flasha/js.

3) Taka nagroda ma tylko zmobilizowac osoby do tego aby zaczely cos robic.

4) Odrobina rywalizacji nikomu nie zaszkodzila winksmiley.jpg

5) W projekcie uczesticza ochotnicy. To, ze ktos zrobi design i on wygra, jak juz wyzej napisala Kamila, nie oznacza, ze bedzie pod nim tylko jego podpis. To ma byc projekt strony, ktory moze sie zmienic, moze cos zostac usuniete, zmeinione ale od czegos trzeba zaczac.

P.S.
Ramze jezeli Twoj projekt wygra mozesz oddac komus ta nagrode (mysle, ze bedize kilku chetnych winksmiley.jpg).
Jabol
A ja też chce tongue.gif . Nie można czegoś takiego zrobić np. na jądro tongue.gif ? Albo nie, tam jakoś moje pomyśly nie idą, może np. na moduły ?
spenalzo
A jak Was udokumentuję to też dostanę takie konto?
A może po każdym takim koncie dla każdego kto byl na I spotkaniu developerów? Zadowole się 30 MB :-)
Jabol
dobrze, żartowałem. Nie kontynujmy tematu winksmiley.jpg .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.