Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IPB leci w (...)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
trucksweb
wlasnie przed chwila chcialem dokonac zakupu IPB ale sie wpienielm, i nie wybieram tego skryptu:
http://community.ipslink.com/board/purchase.html

Skubance podniesli wszystkie ceny ponad x2- czyli zamiast 60$ za licencje teraz chca 150$ czyli srednio liczac wychodzi ok. 510 zl za roczna licencje.

Niech mysla tak dalej, zycze im powodzenia laugh.gif
NuLL
I co z tego ?
trucksweb
hmm, nie wiem ja Ty ale ja 510zl nie mam.

Niby na firme, ale zawsze sa inne wydatki a pieniedzy nie przybywa
mike
Masz wybór tylko pomiędzy IPB orz vBulletin (za $160.00 masz Owned License)
Dwa najlepsze skrypty forum, żaden inny nie może się z nimi równać. Więc wyboru nie masz chyba większego.

No nie mówię o phpBB i innych darmowych.

---added---
Tu masz polską stronę: vbulletin.pub.net.pl.
trucksweb
Cytat
SMF 1.1

instaluje ten skrypt -mozliwosciami porownywalny do IPB, z latami tez worriedsmiley.gif
zobaczymy co z tego wyjdzie...

//co do vbulletin:) (nie rozsmieszaj mnie)- nawet polski support nie ma tego forum, a na stronie oficjalnej nie ma ogolnie dostepnego dema czy wsparcia- kicz !
nrm
o zmianach w cenniku było wiadomo juz od conajmniej 2 miesięcy. ja zdązyłem kupić przed zmianami biggrin.gif
mike
Cytat(trucksweb @ 17.12.2006, 14:36:54 ) *
//co do vbulletin:) (nie rozsmieszaj mnie)- nawet polski support nie ma tego forum, a na stronie oficjalnej nie ma ogolnie dostepnego dema czy wsparcia- kicz !

Z lekkim zdziwieniem i niedowierzaniem wpisałem w Gogle dwa słowa: vbulletin demo
Jaki jest pierwszy wynik wyszukiwania? vBulletin - Admin Control Panel Demo

Więc wybacz ~trucksweb ale szukać to trzeba umieć tongue.gif

A poza tym vBulletin bije na głowę IPB.

---added---
vBulletin Community Forum
vBulletin - Support
trucksweb
mnie raczej chodzilo o ogolnie dostepne forum- demo.
nie zbym im podawal adres email, tel, no i moze jeszcze beda chcieli nr. konta bankowego questionmark.gif
Jakos Vbullletin mnie nie przekonalo :/

SMF juz smiga i powiem, ze jest calkiem dobre biggrin.gif

//
ok, maja demo forum:)
mike
Cytat(trucksweb @ 17.12.2006, 15:06:59 ) *
mnie raczej chodzilo o ogolnie dostepne forum- demo.
nie zbym im podawal adres email, tel, no i moze jeszcze beda chcieli nr. konta bankowego questionmark.gif
Jakos Vbullletin mnie nie przekonalo :/

Narzekasz a nawet nie spróbujesz. A demo jest ogólnie dostępne. Tworzysz sobie swój poligo i robisz co tylko chcesz bez ograniczeń.
Dla mnie to ma większą wartość niż ogólnie dostępne demo.

Telefonu nie musisz podawać, nie wiem kto Ci powiedział że musisz.
A adres jest do rejestracji i nie musisz zaznaczać opcji że chcesz od nich spam.

Ale prościej jest ponarzekać tongue.gif
fiszol
Nie leci w (...) tylko wysoko się ceni, słusznie zresztą

Jeśli nie stać Cię na IPB to jeszcze nie powód żeby jeździć po ips
kwiateusz
poza tym jest to licencja poł roczna i po tym okresie przedłużenie kosztuje 25$ na kolejne 6 miesięcy... co do Vb jakoś nie podoba mi sie ich ACP wole te od IPB...
fiszol
Cytat(kwiateusz @ 17.12.2006, 21:35:23 ) *
poza tym jest to licencja poł roczna i po tym okresie przedłużenie kosztuje 25$ na kolejne 6 miesięcy... co do Vb jakoś nie podoba mi sie ich ACP wole te od IPB...

To już jest kwestia nabytych przyzwyczajeń ;-)
jeśli korzystasz z ipb od x czasu to po acp śmigasz jak młody żbik na wybiegu, potem nie dziwne że ciężko się z orientować w innym acp, nie tylko vB
kwiateusz
żadne ACP nie jest mi obce ;p tylko najdłużej coś znaleźć na vB... jakoś nie lezy mi rozkład tamtejszych opcji na każdym innym wydaje mi się że są lepiej poukładane.. ale moze to skrzywienie zawodowe...
fiszol
Mi też obcy vB nie jest a mimo wszystko nie czuje się w nim wygodnie...

to jest `skrzywienie zawodowe`
Turgon
Ja tam powiem, że ostatnio wypiąłem się na IPS's. Korzystam z myBB smile.gif i jest mi z tym dobrze. Teraz zajmuje się projektowaniem i budową własnego Boarda.
kwiateusz
ot: myBB też miałem okazji testować.. całkiem fajne ACP wygląda jak ściągnięte z IPB 1.3 ale ogólnie jest calkiem niezłe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.