Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Połączenie internetowe
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cf4ni4k
Mam problemy z połączeniem internetowym. Dotychczas raz mnie łączyło i działało aż do rozłączenia - teraz natomiast gdy otwieram nową przeglądarke lub zmieniam adres strony za każdym razem muszę od nowa się łączyć. W przeciwnym wypadku pracuję offline, a każdy wie że jest to nie wygodne. Co z tym fantem zrobić? Modem mam ciągle ten sam... musi to leżeć po stronie ustawień XP lub przeglądarki...
scanner
Albo masz blastera... czy inne cholerstwo tongue.gif
cf4ni4k
Blaster to na pewno nie jest - miałem go ze dwa tygodnie temu. Po zalogowaniu do sieci w ciągu około 5 minut wyskakiwał mi komunikat o tym, że za 60s zrestartuje machine. Teraz jest inaczej - np wchodząc na forum php.pl (do tego topicu) musiałem trzy razy łączyć się ponownie z netem. Nie wyłączało mi natomiast kompa jak to jest w przypadku Blastera. Poza tym wątpie, abym miał wirusa. Mam zainstalowane wszystkie ogólnodostępne łatki zabezpieczające XP'eka ściągnięte z Windows Update. Upierdliwa sprawa z tym łączeniem ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.