Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Osiedlowe zaczepki
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kamil19
Witam Wszystkich zainteresowanych moim tematem. Otóż sprawa wygląda następująco; Mam 19 lat. Na osiedlu którym mieszkam jest jeden gościu - taki dres, który uważa się za najmocniejszego gangstera na całym osiedlu. Ma 21 lat więc jest nieco starszy odemnie. Czepia się mnie i moich kumpli już nie pierwszy raz tylko zawsze wtedy gdy stoi pod klatką z kumplami i udaje mocnego. Ostatnio gdy wracalem od kolegi drogą nie oświetloną ponieważ szedłem na skróty więc wyszedł z klatki, zaszedł mnie od tyłu i uderzył prętem metalowym w kark. Upadłem na ziemię a on w tym czasie zwiał. Potem przez kilka dni na niego polowałem ale nic mi z tego nie wyszło ponieważ on wtedy nie wychodził wogóle z domu. Więc był taki jeden wieczór gdy jechałem z kumplem i on akurat stał pod klatką więc zatrzymaliśmy się, wysiedliśmy i mu wtłukliśmy. Potem nie wychodził z domu przez kolejne dwa tygodnie jak oberwał. Teraz zaczął się czepiać mojej młodszej siostry która ma 17 lat. Doradźcie mi co bym mógł teraz w tym kierunku zrobić? dry.gif
ActivePlayer
bravo.pl

a na powaznie, utrzymujmy poziom tego forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.