Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wszystkiego Wesołoświątecznego i Szczęśliwonoworocznego
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
siemakuba
Zainspirowany zalewem świątecznożyczeniowego spamu składam życzenia wszystkich Wam i sobie również.

Szczególnie życzę:
- wydajności,
- błyskotliwych i skutecznych rozwiązań,
- świetnych pomysłów,
- rozwiązań na miarę web 2.5 co najmniej,
- sukcesów w konkursach

- domkniętych nawiasów i klamerek,
- obecności wszystkich niezbędnych średników,
- poprawnego kodowania w komunikacji php - mysql
- owocnego przekazywania zmiennych z php do JS i odwrotnie

- valid XHTMLów, CSSów,
- WCAG - AAA,
- większej interlinii i paddingów,
- typografii wspaniałej,
- grafiki dech zapierającej

no i oczywiście wesołości, pozytywu i innych tradycyjnie życzonych historii ;)

dobrego!

pozdr.
dr_bonzo
Hehe, a ja przypomne obowiazujace postanowienia noworoczne : http://forum.php.pl/index.php?showtopic=24353, przyznac sie -- kto tez je znowu przepisze na nast. rok smile.gif
SHiP
Może to będzie banalne ale życzę wszystim przedewszystkim zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Reszta to pikuś...
Miko6
Po prostu wszystkiego naj biggrin.gif

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18991.html
Pablo202
Życzę wszystkim forumowiczom wesołych Świąt, udanego sylwestra i spełnienia marzeń w 2007 roku:)
Turgon
Wsyśtkiego najlepsiego ! Wesołyh Sfiąt! Wesołeko Noweko Rokó!
Fusin
Wszystkiego najlepszego, sylwestra udanego, do nieba choinki i fajnej dziewczynki/żony/rodziny (niepotrzebne skreślić biggrin.gif) życze ja ;p
Zbłąkany
A ja sobie pozwolę na mały off topic biggrin.gif . Jako administrator chciałbym złożyć życzenia użytkownikom, przeprosić za pady serwera, mój ironiczno-sarkastyczny poziom humoru winksmiley.jpg i obiecać niespodziankę na nowy rok smile.gif . Jaką, dla kogo i po co, to dowiecie się w swoim czasie smile.gif . Jako członek grupy dev i programista: aby każdy kawałek kodu, który napiszecie was satysfakcjonował, humoru i samozaparcia, aby praca nie była dla was monotonną męczarnią, tylko przyjemnością cool.gif . A jako osoba, abyście zobaczyli dobre i złe strony samych siebie, abyście nie starali się nic robić na siłę i przede wszystkim, abyście wejrzeli w siebie i cieszyli się tym co macie i co osiągneliście, nie zapominając o poszerzaniu wiedzy, horyzontów i ambicjach, by być lepszym nie tylko dla siebie i bliskich, ale dla każdego z kim się stykacie smile.gif .

Wasz administrator smile.gif
gszesiek
Wesołych Świąt exclamation.gif!

--------------------------
( jeszcze tylko jutro do pracy i WOLNEEE guitar.gif )
Master Miko
Wesołych Wesołych!
Życzę wam zdrowia, zdrowia i zdrowia oraz udanych projektów bo to się też liczy smile.gif

Powodzenia w życiu i fajnych prezentów smile.gif
koodlaty
i by wszystkie Wasze wyjatki byly zawsze obsluzone smile.gif
Turgon
I tak na kóniec karzdemó z wos dźewczyny...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.