Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [hosting] Securenet, Siteground - opinie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
arczi
witam,
czy ktos z forumowiczow ma doswiadczenia z tymi dostawcami?

Maja naprawde bardzo ciekawa oferte:
- Siteground
opinie jednak mnie zniechecily troszke

- Natomiast Securenet, z tego co czytalem relacje klient-dostawca wygladaja duzo lepiej, ale martwi mnie mala stabilnosc Securenet i pewnosc, ze nie zaczna olewac klienta

Zastanawiam sie jeszcze nad home.pl, slyszalem mnostwo pochlebnych opinie, wlasnie korzystam z okresu probnego i narazie okey, tyle ze w home.pl zaplace prawie 2 razy wiecej niz Siteground, a oferty Securenet sa tansze i zdecydowanie lepsze niz home.pl

Serwis, ktory chce utrzymywac to min 10GB transferu msc, kazda minuta errorow z serwerami kosztowalaby mnie sporo, wiec mam dylemacik co wybrac smile.gif

napiszcie wszystko co mogloby okazac sie pomocne smile.gif

z gory dzieki
athabus
Spróbuj na kei.pl - bardzo dobry dostawca, w opinii wielu osób lepszy od home.pl. Za takie konto jak piszesz zapłacisz 150zl. Osobiście korzystam dopiero 2 tygodnie, więc moja opinii nie jest miarodajna, ale jestem bardzo zadowolony. Szybkie odpowiedzi na pytania, kilka konfiguracji serwera do wyboru itp. Serwer bardzo szybki, dobry panel do obsługi itp itd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.