Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: s-xfig vel rdpan - wyjasnienia
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Seth
s-xfig vel rdpan to dosc mloda i wyjatkowo nie reformowalna osoba. Swojego czasu napisala wiele obrazliwych slow pod adresem forumowiczw na swojej stronie oraz na forum.php.pl co spowodowalo, ze zostala zbanowana, a jego strona usunieta.
Jak widac nie daje za wygrana mimo lagodnego potraktowania.

Jezeli podobna sytuacja sie zdarzy bedziemy musieli zainterweniowac w inny sposob niz dotychczas.

Prosze nie zwracac na ta osobe uwagi.
spenalzo
Dodam jeszcze że jego wulgarne wypowiedzi zdarzały się także na innych stronach (m.in. mojej). Chłopak czuje się bezkarny, po przyciśnięciu do muru staje się zupełnie inny. Dlatego należy go ignorować i nie wdawać się w jakąkolwiek dyskusję z nim.

Podobno jeden obraz wart 1000 słów: ](*,)
patrycjusz
heah... osoba o której teraz się wypowiem... ehh.. jak zaznaczyłeś seth osoba ta jest bardzo młoda... co poczęsci też jej nie tłumczy jak i nieusprawiedliwia podjętych przez nią działań,
w jednym ze swoich postów napisała że admini czytają PW...
hmm.. mnie to nie przeszkadza... bynajmniej czuję się z tą informacją lepiej.. - wiem że admini mają możliwość odnalezienia (choćby przez zupełny przypadek) osoby która narusza bądź planuje naruszenie ogólno pojętego ładu.
Co do samego rdpana czy jak mu tam. Osoba ta najwidoczniej (sądze po formule wypowiedzi) nie przekroczyła jeszcze odpowiedniego wieku, nie miała doczynień z dosrosłym życiem a tatuś i mamusia kupili komputerek na gwiazdke... tylko że nawet nie wiedzą iż w skutek działań prowadzonych przez synka w necie do bram domu zbliża się policja,
dlatego też ogłaszam że jestem za sprawdzaniem i upewnianiem się czy osoby będace na forum są tymi za jakimi się podają i jakie mają zamiary, aby przestrzec naprzyszłość rodziców nieświadomych poczynań swoich podopiecznych.
Pozdrawiam PAts
spenalzo
Z tego co wiem to admin nie ma możliwości przeglądania PW innych użytkowników.
Seth
Zaden z adminow forum ani osob majacych dostep do bazy nie "bawi sie" w podgladanie cudzych listow. Jestesmy doroslymi ludzmi i wiemy co to jest prywatnosc korespondencji.

Co do sprawdzania osob to nie ma takiej potrzeby, poza tym nie mozemy dzialac jak SB winksmiley.jpg
DeyV
Cytat
jednym ze swoich postów napisała że admini czytają PW...  
hmm.. mnie to nie przeszkadza... bynajmniej czuję się z tą informacją lepiej..

A ja się pytam, panowie, skad Ci admini (skąd ta liczba mnoga??) (Seth - to pewnie twoja wina winksmiley.jpg ) mają mieć czas na takie zajęcia jak czytanie PW? Co prawda na forum jest tylko około 2600 userów, którzy piszą pewnie setki wiadomości dziennie... Nie licząc postów na forum, których też przybywa kilkadziesiąt dziennie. Z tego wynika ze musimy sobie znaleźć jakiegoś 'admina' któy by na cały etat (a może i 2) zajał się tylko inwigilacją... Co wy na to?

aaevil.gif 'premanentna inwigilacja...' aaevil.gif
patrycjusz
deyv masz 100% racji...
a ja ze swojej strony dodam że bardzo chętnie mogę się tym zająć... smile.gif
zartuję.... a tak poważnie to od strony technicznej nie byłby to problem...
budowaliśmy kiedyś system o podobnych własciwościach jak echelon oparujący na PW wiadomościach przesyłanych w systemie napisanym dla pewnej firmy (php i java) i nie było to trudne... a właścicielowi przysporzyło sporo satysfakcji (dosłownie tak nam mówił :wink: )
zbudowaliśmy również system do pelnej "...inwigilacji małżonków poruszujących się samochodem współmałżonka po polsce..." dla firmy obsługującej tychże współmałżonków i jak to określił znajomy gps w furkach aby baba mi się nie puszczała ... więc inwigilacja w nasze życie osobiste jest wszędzie co czasami może być wkurzające ale generalnie przynosi też dużo porzytku...
dlatego będąc tutaj dzisiaj w trakcie poczynań rdpana uważam że był to zwykły szczyl i tyle... a dużych ataków bym się tutaj nie spodziewał bo to nie ta działka biznesu :wink:
Fo
mam pomysl co do rdpana i tego ze znowu widze o nim na forum dyskusje... dyskusje ktorych nie powinno byc.. bo on juz po tym wszystkim powinien zrozumiec ze to nie miejsce dla niego... widac ... kreci sobie z nas beke i dalej bedzie robil to co robil juz kiedys... no to mam propozycje... moze niech ktos kto mieszka blisko niego ... przejedzie sie do niego i mu wytnie kabel od netu ? bo mnie ten koles juz zaczyna denerwowac... a raczej jego brak niereformowalnosci.... wiec jest plan... i najlepiej by bylo jakby zostal jak najszybciej wykonany : zbieramy na siekiere ? czy na jakies obcegi zeby mu ten kabel pociac... mozna by mu przeciez zrobic z niego spagetti i przyczepic notke... od php.pl ... angrysmiley.gif aaevil.gif
spenalzo
<joke>
Plan działania: zbiórka w Poznaniu
Potrzebne przedmioty: samochod, kierowca, paliwo, bejsbol, ew. gazrurka, ew. kabel pieciozyłowy
Miejsce działania: Białystok
Cel akcji: eksterminacja rdpana vel xeonderatora vel costam
Wynagrodzenie: medal od premiera.
</joke>
patrycjusz
o której i kiedy ta zbiórka?
Jade z wawy mogę kogoś zabrać .... z powrotem bagażnik będzie zajęty wieć zabieram tylko w jedną strone aaevil.gif
DeyV
no to hop winksmiley.jpg
wassago
Cytat
<joke>
Plan działania: zbiórka w Poznaniu
Potrzebne przedmioty: samochod, kierowca, paliwo, bejsbol, ew. gazrurka, ew. kabel pieciozyłowy
Miejsce działania: Białystok
Cel akcji: eksterminacja rdpana vel xeonderatora vel costam
Wynagrodzenie: medal od premiera.
</joke>

BBcode!! laugh.gif [joke] und [/joke] laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.