Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomysł na zagospodarowanie e-kupuj.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
fxnet
Witam jak w temacie może kto¶ ma jaki¶ pomysł na zagospodarowanie domeny moim zdaniem nawet ciekawej jak± jest e-kupuj.pl. Z góry dziękuję za wsze sugestie i pomysły oraz wszelki zainteresowany zapraszam na PW lub gg: 1301860

Pozdrawiam
Przemek (FXNET)
neeon
hm... to chyba tam musi być jaki¶ sklep internetowy no albo jaka¶ strona przyrodnicza może questionmark.gif lepsza by była G-kupuj smile.gif
Diwi
Jak dla mnie porównywarka cen, ale konkurencja niestety bardzo duża.

Pozdrawiam
fxnet
Diwi My¶lałem o tym samy ponieważ domena jest chyba idealna fakt faktem konkurencja jest ale kto nie ryzykuje ... smile.gif Zawsze jaki¶ procent rynku można przej±ć jeżeli dobrze to się rozegra smile.gif Chyba czas zacz±ć szukać ekipy do tworzenia projektu smile.gif może kto¶ zainteresowany napisaniem skryptu ? smile.gif
dr_bonzo
fxnet: moze zacznij od tego:
Co ja bede z tego mial ze zrobie za ciebie caly projekt.
fxnet
dr_bonzo: Ja nie napisałem że kto¶ ma za mnie zrobić ten projekt po prostu zapytałem czy kto¶ jest zainteresowany napisaniem skryptu pod ten projekt oczywi¶cie nie mówiłem także że za darmo bo za darmo to można dostać wiecie co smile.gif.

Pozdrawiam
Przemek (FXNET)
Diwi
Skrypt to nie wszystko, przy takich serwisach bardzo ważna jest promocja serwisu poprzez kampanie AdWords oraz ¶wietne wypozycjonowanie podstron pod nazwami danych produktów.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.