Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomysł na oryginalna imprezę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
fortunata_fofa
Organizowaliście jakąś fajną imprezkę, którą wszyscy do dzisija pamiętają? Poszukuje jakiegos oryginalnego pomysłu na spotkanie ze znajomymi.
sztosz
LOL!

Pamiętam taką jedną którą wszyscy pamiętają biggrin.gif

Ale takie imprezy kończą się przeważnie tragicznie winksmiley.jpg Nie ważne co byś wymyślił/a to i tak wszystko zależy od fantazji popaprańców (bez obrazy winksmiley.jpg ) których spraszasz i chwili na imprezie. Właśnie ci (nie)właściwi ludzie o (nie)właściwej porze sprawiają że impreza jest nie zapomniana, choćby to było spotkanie przy piwie w pubie winksmiley.jpg
DeyV
Potężne schronisko w górach po wielogodzinnej wędrówce w sporym zimnie, z piwem, sprzętem grającym i innymi zapasami na plecach, po to, by na miejscu w kilkanaście osób rozkręcić imprezę na dużej sali w tymże schronisku.

Zmęczenie nie miało znaczenia, z uwagi na wysokość i fizyczne zmęczenie alkoholu nie było potrzeba dużo, a wybawiliśmy się naprawdę świetnie.

(na drugi dzień była powtórka.. Nie wiem, jak my to przeżyliśmy smile.gif )
pawel_k
ja pamiętam jedną
- początek w akademiku: 6 osób, 7*0,5 w 45 minut...
- wyjazd na miasto: każdy pojechał w inną stronę winksmiley.jpg (ja w ogóle nie pojechałem tylko wylądowałem w akademiku obok winksmiley.jpg
- wyniki: 2 osoby odniosły obrażenia (skręcenia kończyn), 2 znalazły się po 2 dniach (jak z izby wytrzeźwień wyszły)

impreza niezapomniana winksmiley.jpg
enigma
najlepiej z małą ilością alkoholu smile.gif wtedy będziesz wszystko pamiętał tongue.gif
fortunata_fofa
No fakt od ludzi bardzo dużo zależy. Czasami na jakis wyjazdach są fajne imprezki z nowo poznanymi ludźmi. Czasem zdezenia klimatów daje niesamowity efekt.
fiszol
Cytat(fortunata_fofa @ 26.06.2007, 10:31:15 ) *
Czasem zdezenia klimatów daje niesamowity efekt.

W postaci sińca pod okiem ? biggrin.gif
Fuzja
Niezapomniana impreza hmm...
wszyscy pijani, wychodzimy na miasto,ucieczka przed policja w stanie zupelnie nie zdolnym do tego, kilka osob wpada do rzeki, mokrzy i pijani na seansie nocnym w kinie i koniec na miescie i tak powstaly dwie pary z czego jedna jest teraz malzenstwem winksmiley.jpg
Wykrywacz
Wniosek z tego jeden nie pij bo potem będziesz się musiał ożenić... bieg moich wydarzeń również zapoczątkował alkohol...
kwiateusz
Dobre rozumowanie chyba skończe z piciem biggrin.gif
strife
Impreza u Bogdana była sympatyczna http://youtube.com/watch?v=a-er884KL2c laugh.gif

Cytat
Dobre rozumowanie chyba skończe z piciem

W takim razie ja też, nie chcę się żenić jeszcze, za młody jestem cool.gif
fortunata_fofa
No jeśli takie są skutki picia to może ja tez przestane? Ale picie jest takie fajne.
fiszol
Cytat(fortunata_fofa @ 26.06.2007, 19:53:42 ) *
No jeśli takie są skutki picia to może ja tez przestane? Ale picie jest takie fajne.

Fajne? złe określenie.

Nie pijesz, nie żyjesz.
1010
Impreza u Bogdana fajna tongue.gif Pod warunkiem że nie w swoim lokalu...
Gemini
Opiszę Wam mój wieczór kawalerski.

Spotykam się ze znajomym w knajpie "na jedno". Po chwili dzwoni kumpel i mówi żebyśmy wyszli bo ma samochód i zabiera nas i kilka innych osób do innego miasta na imprezę. no to co... jedziemy!

W samochodzie otwieramy sobie po piwku i... zatrzymuje nas policja. Rutynowa kontrola. Sprawdzają nam dowody osobiste i proszą mnie o to bym wysiadł z samochodu. Gdy wysiadłem, usłyszałem:

"Ręce na samochód! Stań w rozkroku - jesteś poszukiwany!" Policjant mnie obszukał i dał mi wybór: albo idę spokojnie albo z kajdankami. Wybieram pierwsze. Gdy wsiadam do radiowozu nagle zbiegają się kumple i śpiewają sto lat razem z policjantami.

Później z jeszcze większą ilością znajomych jedziemy na imprezę do innego miasta skąd wracamy o 7:00 następnego dnia.

To kto mnie przebije? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.