Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile byście wzieli za taki portal
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Black-Berry
Nie wiem czy to wrzucić tutaj czy na oferty ale to nie do końca oferta tylko pytanie więc dodaję do hydepark...
Ile praca nad czymś takim jest dla was warta. Ile byście powiedzieli za portal tego typu (tak z czystym sercem) Bo nie wiem co napisac klientowi. Jesli by ktos był chętny to moglibyśmy to napisać w kilka osó i podzielić się kasą.

Cytat
Główną funkcjonalnością serwisu będzie możliwość pobrania e-booków w formacie pdf. Celem pobrania e-booka internauta musi się zarejestrować podając swój adres e-mail, login i hasło. Po zalogowaniu istnieje możliwość pobrania jednego dokumentu.

Zalogowany uczestnik może również podać adresy e-mail swoich przyjaciół. Za każde 3 podane adresy, z których nastąpi wejście na stronę (kliknięcie na link wysłany mailem) uczestnik dostaje 1 pkt, za który może pobrać kolejnego e-booka.

Dodatkowe funkcje serwisu:

Serwis będzie w kilku wersjach językowych. Początkowo w polskiej i angielskiej, z czasem może zostać rozbudowany o większą ilość wersji.

Ponadto w przyszłości planowane są ankiety personalizowane dla uczestników. Operator będzie miał możliwość dodania dowolnej ilości ankiet o różnej liczbie odpowiedzi do zalogowanych uczestników. Same pytania, możliwe odpowiedzi jak i odpowiedzi uczestnika muszą być zapisywane do bazy oraz możliwe do przeglądu w panelu administracyjnym.

Do tego ma być jeszcze newsletter, 2 moduły dodatkowe, SEO no i oczywiście do wszystkiego CMS.
mike
Zamykam,
na forum.php.pl wycen nie prowadzimy.

Jeżeli chcesz aby wątek znalazł się na Giełdzie ofert napisz do mnie (lub do innego zalogowanego aktualnie moderatora) albo zaraportuj go i poproś o przeniesienie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.