Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brawo POLSKA!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Sadu2
Oglądaliście mecz? biggrin.gif SUPER nie ?biggrin.gif

Dla mnie super zagrali Ebi (oczywiście), Krzynek i Błaszczykowski, jego wejście znacznie poprawiło nasz atak.
hwao
farcioch, bo tak naprawdę nic nie pokazali - na szczęście przeciwnicy pokazali sie z "jeszcze lepszej strony" - takie jest moje zdanie.
Cysiaczek
Ale wygrali, a to się liczy. Ja oglądałem tylko pierwszą połowę ;p
Daimos
Cytat(Cysiaczek @ 18.11.2007, 09:44:42 ) *

no ja bym sie z tym nie zgodzil
jak to bylo kiedys na olimpiadzie, koles wygral, czy sie z tego powinien cieszyc?
http://youtube.com/watch?v=MqyntxRwxUY
winksmiley.jpg
no, nie to ze sie wcale nie ciesze smile.gif
Moli
Ehhh co za naród, przegrywamy źle, wygrywamy jeszcze gorzej. Wiadomo że Polska nie gra na poziomie innych krajów(tych lepszych), ale jak widać jesteśmy od nie których lepsi i trzeba się z tego cieszyć smile.gif

Ebi grał ładnie, miał okazje i je wykorzystał.
Kreton
Pierwsza bramka to całkowity fart. Owszem, Smolarek ładnie poszedł do piłki. Ale tutaj były tylko 2 możliwości, albo piłka pójdzie w kierunku bramki albo w kierunku przeciwnym do bramki. Smolarek tutaj niczym się nie popisał. Nawet 5 letnie dziecko jest w stanie lekko kopnąć piłkę w kierunku bramki.
strife
Cytat(Cysiaczek @ 18.11.2007, 09:44:42 ) *

Ja tak samo, drugiej już mi się nie chciało oglądać. Pod względem widowiska to marnie, ale nie to się liczy teraz winksmiley.jpg
Fishu
Oglądałem pierwszą połowe i wygrywaliśmy 1:0 pod koniec smile.gif a potem się domyśliłem że 2:0 (sądziedzi z góry ryczeli) tongue.gif fajnie obyśmy tylko daleko zaszli
Vertical
Cytat
Nawet 5 letnie dziecko jest w stanie lekko kopnąć piłkę w kierunku bramki.

Tu żeś walnął z grubej rury... Tylko że pięciolatek nie ma tyle rozeznania, żeby ruszyć za źle dograną piłką i nie ma tyle pary, żeby za nią zdążyć. Jasne, że piłka się odbiła od bramkarza szczęśliwie, bo w kierunku bramki, ale gdyby Ebi nie pobiegł za tą piłką, to bramkarz przecież sam by piłki do tej bramki nie wrzucił. I tutaj nie chodzi o to, że strzelił, tylko że sam doprowadził do całej sytuacji.
A tak już nie dogryzając innym - to fajnie, że się do tego Euro w końcu Polska dostała, tylko żeby się nie skończyło na trzech meczach. A jeśli chodzi o ten jeden mecz, to pierwsza bramka może nie była zasłużona, ale druga jak najbardziej. Z resztą, w drugiej połowie dobrze się broniliśmy i Belgowie nie stworzyli tutaj jakichś nadzwyczajnych sytuacji, żeby być od razu lepszymi od nas.
Turgon
Cytat(Kreton @ 18.11.2007, 12:20:34 ) *
Pierwsza bramka to całkowity fart. Owszem, Smolarek ładnie poszedł do piłki. Ale tutaj były tylko 2 możliwości, albo piłka pójdzie w kierunku bramki albo w kierunku przeciwnym do bramki. Smolarek tutaj niczym się nie popisał. Nawet 5 letnie dziecko jest w stanie lekko kopnąć piłkę w kierunku bramki.

Nie zgodzę się, mając nawet sporo lat, trudno trafić do bramki...
skowron-line
Panowie może gra nie była efektowna ale efektywna liczy sie wynik 2:0 dla naszych.
Gramy w mistrzostwach Europy...i to sie liczy.
Smolarek nie zawiódł i znów pokazał na co go stać.

Ja powiem tylko jedno
Polska na zawsze dobra marka.
Sadu2
Dla mnie też się liczy wygrana. Choć przyznam ze mecz był nudny. Ważne że zagramy w mistrzostwach.
grzesiek_g
Czy pisząc skrypt staracie się o artyzm czy o efektywność, bezpieczeństwo itd? Polska wygrała i to jest najważniejsze, a Ci którzy krytykują sposób strzelenia pierwszego gola niech sami zagrają mecz, zostawią mnóstwo zdrowia na boisku i pokażą jak pięknie potrafią grać w odróżnieniu od tych, których krytykują.
Niestety jesteśmy narodem piłkarzy fotelowych, którzy wygodnie przed telewizorem krytykują wszystkie zagrania naszych piłkarzy.
Dla tych wszystkich dam jeszcze jednego kozła ofiarnego: Boruc w pierwszej połowie po pięknym strzale w lewy górny róg wybił w niewiarygodny sposób piłkę na róg. I tutaj będziecie mieli pole do krytyki: dlaczego nie złapał jej w ręce?
Graliście kiedyś chociaż na szkolnym boisku w piłkę? Ile razy spudłowaliście, daliście się ograć, strzelić sobie bramkę?
Polska wygrała i awansowała - to jest najważniejsze i moim zdaniem mało drużyn zechce mieć naszych piłkarzy za rywali w grupie:)
Ktoś musiał to napisać, więc nie gniewajcie się:)
Moli
Bardzo mądre słowa. A co do 1 bramki Ebiego. Miał farta i to wykorzystał, ale wpierw trzeba do takiej sytuacji doprowadzić.
Sadu2
Zróbmy kawał włochom
Na włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta,
którego kraju Włosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9
% i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu!
Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią biggrin.gif

http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/...etta/d_1504.jsp

BTW: zobaczcie ile głosów już oddano
Kreton
Ehh jeszcze wczoraj było 92% dla polski. Wyniki skasowali sad.gif co więcej pewnie zablokowali głosowanie z Polski. Niby działa, ale obstawiam, że nie dodaje ważnego głosu.
domis86
Hej dwa do zera!
Smolarek żegna frajera!
czarodziej.gif
stoprocent
http://100procent.info/video

Tak bylo w chorzowie smile.gif
Sadu2
Byłeś na tym meczu? Kurde fajne filmiki biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.