Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co myślicie o sklepach ...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Sadu2
Witam,
Zauważyliście pewnie, że allegro uruchomiło sklepy. 25zł na miesiąc to kolosalna suma (bynajmniej dla mnie). Co o tym myślicie?
sztosz
Jak dla mnie super sprawa dla kogoś kto sprzedaje na allegro, można prosto zbudować bazę wiernych klientów. To po prostu aukcje jednego allegrowicza pod dumną nazwą sklepu winksmiley.jpg Nie wiem jak to wygląda od strony sprzedającego, ale zapewne są jakieś udogodnienia, statystyki etc.

PS. Bynajmniej != przynajmniej, bynajmniej = http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=bynajmniej Ciężko było mi skapować na początku co masz na myśli pisząc o kwocie smile.gif
Sadu2
hehe smile.gif Przynajmniej dla mnie. Ale widać sporo osób zakłada te sklepy. Mam znajomych, którzy zajmują się sprzedażą ubrań i gdy zapytałem się o te sklepy, to powiedzieli, że w życiu.

No ale jak kto woli. Jedni nie, drudzy owszem.
Puciek
Ten sklep na pewno oplaca sie ludzia ktorzy duzo sprzedaja na allegro (jak chodzby nizsze oplaty, prowizje i udogodnienia w prowadzeniu), a 25zl miesiecznie to nie sa jakies pieniadze, ot 4-5 piw.
Moli
Dla osob ktore "nalogowo" sprzedaja cos na allegro, 25zł miesiecznie to zadne pieniadze, a korzyści moze przyniesc im to wiecej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.