Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nfa i matma problem ;/, ułamki łancuchowe, algorytmy, logo, skróty
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Szupien
Siemka mam zadania z matmy i infy ale kompletnie nie wiem jak je zrobić ;/ a tutaj one :

Co będzie wynikiem realizacji poniższego algorytmu??

No wiec z mojej wiedzy wynika ze może wyjść to trójkąt ale ni o takim polu jakie jest podane i może wyjść odcinek ale nie o takiej długości ;/ wiec albo coś ciągle źle liczę albo coś innego proszę o pomoc.

Na rysunku poniżej pokazano fragment dokumentu zawierającego listę skrótów klawiaturowych.
Co należało zrobić w pierwszym kroku postępowania, aby tę listę otrzymać? (chyba w wordzie czy w excelu w treści zadania nie pisze gdzie)

A tu mój problem polega że ja mam wersje 2007 wiec nie ma tu takich okien itp ;/

A tu trzeba obliczyc ;/

Już kiedyś miałem z tym problem i pisałem na forum ale dalej nie rozumiem jak to robic ;/

Z mojich wiadomosci wynka ze zrobienie tego z tych opcji co oni podali jest nie wykonalne ;/ no bo np. zeby zamalowac tło to trzeba ukm 3 zamaluj i już jest 10 liter a max 6 chyba ze cos zle zrozumiałem.

Z góry dziękuje za pomoc.
mike
Trzeba sie było uczyć.
Prac domowych tu nie rozwiązujemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.