Cytat
@Moli, przeczytaj ostatni komentarz z tego linku, który podałeś
Przeczytałem
Cytat
Chciałem tak i tak mam, przepraszam ale to ja decyduję jak będzie zabezpieczony mój serwis, jeśli osoba niewidoma nie kupi przykro mi bardzo ale to jej sprawa , ja przeżyję.
Wielki biznesmen ma dwa sklepy, więc nie obchodzi go los ludzi którzy nie mieli tyle szczęścia w życiu co on i aby skorzystać z takiej strony potrzebują pomocy innych.
Cytat
nie walczysz ze spamem albo sie logujesz ici pasi albo zaracasz głowe swoimi pomysłami na tej stronie, nie pasuje ci nie loguj sie nigdzie
To jest dobre podejście, po co użytkownik ma się logować na mojej stronie ? Wkońcu napisałem ją dla siebie a nie dla użytkowników.
Podejście tego Pana jest po prostu głupie, przecież strony tworzy się dla użytkowników (szczególnie w czasach web 2.0) i to im powinno ułatwić się korzystanie z tej strony. Co z tego że stronę skończymy w 2 tyg. wcześniej, skoro co 2 osoba po kilku chwilach na niej spędzonych będzie rezygnowała z jej korzystania.
Oczywiście nikt nie rejestruje się na 30 stronach dziennie, więc ta minuta/dwie stracone na aktywowanie konta nikomu wielkich strat nie przyniosą. No ale tu przyśpieszymy, tam przyśpieszymy i strona będzie z dnia na dzień szła w dobrym kierunku i się rozwijała. A czy nie o to nam chodzi ?