Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwery SVN
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kocurro
Witam,

Szukam firmy oferującej serwer svn z trac'kiem. Jeśli znacie jakiś dobry i możecie polecić to byłbym wdzięczny bardzo. Najlepiej taki by był w miarę przystępny cenowo ale przede wszystkim był niezawodny i prosty w obsłudze (tj. miał jakiś przyjazny panel do zarządzania - choć nie musi ).

Pozdrawiam,
Łukasz
mike
Jeden ze sponsorów PHP.pl, którym jest NQ.pl posiada w ofercie Serwery SVN & Trac.
Innym rozwiązaniem jest skorzystanie ze zwykłego serwera i posiłkowanie się serwisem assembla.com
Kocurro
Dzięki mike smile.gif

Przejrzałem ofertę ... i chyba nie znajdę nic lepszego smile.gif Więc - the winner is .... fanfair winksmiley.jpg ... nq.pl smile.gif

Fajnie, że mają okres testowy to akurat sprawdzę biggrin.gif

Pozdrawiam.
.radex
Dla opensourceowych projektów najlepszy jest sourceforge. Oczywiście z SVN'em.
NoiseMc
Jest jeszcze Dreamhost ... ale od dluzszego czasu maja duzy problem ze stabilnoscia serwerow tak wiec poki sie z tym nie uporaja i sprawa sie nie ustatkuje to jeszcze nie polecam.
Mozesz obserwowac ich blog http://www.dreamhoststatus.com/ i jezeli ludzie przestana bluznic ze cos sie psuje to znaczy ze juz sie wyprostowali, a jezeli to nastapi to moge ich polecic bo maja duzo bajerow ulatwiajacych developerowi prace ... min shell, svn, mozliwosc doinstalowywania wlasnych rozszerzen php i inne.
jacekl
Polecam też www.hosted-projects.com - trochę droższe od nq, ale nielimitowana liczba repozytoriów i użytkowników.

JL
qqrq
Na rootnode można zrobić (prawie wszystko), więc i SVN-a postawisz...
kwiateusz
a ja zostaje przy assembla.com jak dla mnie przyjemnie i za free
Strzałek
Również polecam assembla.com. Odkryłem dość niedawno, więc nie używam go długo ale bardzo sympatycznie się pracuje. No i przede wszystkim - jest za darmo.
batman
Jest jeszcze takie coś jak google code
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.