odpowiedzi
A. denerwujące skaczące moduły

- moim zdaniem pomysł był świetny bo użytkownik trochę pobiegał oczkami po ekranie zanim coś kliknął - ale faktycznie to mogło denerwować
B. Strona bez logotypu to najgłupszy błąd jaki można zrobić przy projektowaniu strony. - dlaczego?
C.Ten niby top nie przypomina topu. Jednym słowem cała góra do bani. - a jakie są argumenty aby top przypominał top? i po co ma go przypominać?
D. Brak wyszukiwarki w serwisie. Obecna przeszukuje cały internet w technologii google. - wyszukiwarka jest i moim zdaniem ok-
1 wyszukiwanie nie obciąża serwisu tylko google,
2 moje wyniki mają priorytet ale jak czegoś nie ma to można znaleźć na innych stronach to moim zdaniem plus.
3 zarabiam na wyświetlanych reklamach
E. wielkość czcionek - nie wiem czego wy używacie do oglądania stron u mnie było ok, z drugiej strony to ciągle mi to ktoś powtarza, więc teraz są kobyły.
F. Ogólnie wygląd brzydki, wygląda jak przerobiony jakiś darmowy szablon. - nie zgadzam się

ale jak pisałem grafikiem nie jestem
G. kontakt - dodam sam nie wiem po co ja nigdy się nie kontaktuje z admien bo i po
Dziękuje za uwagi wszystkim śle plusy
P.S. Dodałem nowy moduł
skup monet jako że serwis ma strukturę społecznościową to można się dodac za darmo jak ktoś chce skupić trochę monet za półdarmo