Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kupię/Zlecę] Prosty skrypt
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
alex22
Witam.
Potrzebuje prosty skrypcik na sam początek zaprezentuje to na zdjęciu - http://img703.imageshack.us/img703/4286/dlas.jpg
Więc tak.
Powinny być 3 fiszki na stronie o wyglądzie przybliżonym do gdziekasa.pl czyli darmowe sexy combo.
Po kliknięciu na pierwszą fiszkę z wysuwanej listy wybieram jedną opcję i w zależności od wybranej opcji, w 2 fiszce są kolejne opcje wyboru (powtarzam, uzależnione od pierwszego wyboru). treść listy z 3 fiszki też ma byc uzależniona od tego co wybierzemy w fiszce numer 2 ; )
Po wybraniu opcji w 3 fiszce pokaże nam się tekst w zależności na co klikniemy ; )

Czyli przykład:
Fiszka numer 1 - jest do wyboru A, B, C, D, E
Jeżeli kliknę w fiszce 1 opcję A to w fiszce numer 2 pokaże mi się 1, 2, 3, 4, 5 lecz jeżeli kliknąłbym opcję b to pokazałoby się 11, 22, 33, 44, 55 i tak samo z fiszką 2 do 3 ; )
Troche namieszałem, ale mam nadzieję, że kazdy zrozumie mniej wiecej o co chodzi.
Dam 20zł (w formie przelewu lub doładowanie online), myślę, że to adekwatna cena do tego skrypciku : )
celbarowicz
To są trzy zależne selekty. Mam coś takiego wykonane w oparciu o bazę MySql. Za 20 zł to mam do sprzedania prosty kij. Zapraszam na PW.
alex22
Cytat(celbarowicz @ 31.01.2011, 18:19:57 ) *
To są trzy zależne selekty. Mam coś takiego wykonane w oparciu o bazę MySql. Za 20 zł to mam do sprzedania prosty kij. Zapraszam na PW.
Prosty kij mam na stanie domowym, jest mi zbędny. Tematu nie założyłem aby był obiektem drwin tylko dla ludzi którzy lubią to robić a wypłata będzie odpowiednia na weekendowy pakiecik piwa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.