Po krótkim przyjrzeniu się:
-Strona jest nieczytelna, czcionki zlewają się z tłem i obszar strony jest za duży, zbyt dużo przewijania
-Po zalogowaniu mamy ekran edycji konta na diabła? To nie jest pierwsza rzecz jaką użytkownik ma ochotę oglądać za każdym razem jak się loguje
-Czcionki i pola formularzy są za wielkie
-Masz nieco głupich błędów w html
-Wchodzę na stronę i totalnie nie mam pojęcia przez dłuższą chwilę co gdzie jest i jak coś działa, nie jest to zbyt intuicyjne
-Przy rejestracji przy podaniu zbyt krótkiego loginu czy czegoś tracę cały formularz, dodaj js walidacje plus przekierowanie na formularz z uzupełnionymi polami z zaznaczeniem błędów. Przecież to cholery będzie można dostać przy literówce czy próbie rejestracji na zajęte konto
-Po udanej rejestracji przydałoby się albo automatyczne zalogowanie albo pokazanie formularza logowania, nikt nie lubi tego szukać
-brak cursor:pointer nad tymi wielgachnymi przyciskami mocno myli (nie wiadomo czy są klikalne), przydałby się też jakiś hoover nad nimi
-po zapisaniu zmian w koncie powinienem być na formularz przekierowany od razu, a nie na informacje, że zapisano zmiany i czy chcę powrócić
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /poczta.php on line 162
Warning
: Cannot modify
header information
- headers already sent by
(output started at
/poczta
.php
:162) in
/poczta
.php on line
171
iha przy kasowaniu nieistniejących wiadomości
-Nie powinieneś robić przekierowań na stronę błąd tylko w danym formularzu go wyświetlać
-regulamin kieruje na konto..
-czat się sypie jak ktoś kombinuje

-przy każdym formularzu dawaj informacje jakie są wymagania, na diabła komukolwiek formularz, jak nie może go uzupełnić (np. zakładanie zespołów)
-nie ostylowany kontakt
-wysyłanie postów na tym czacie jest bardzo nieelegancko zrobione, inputa masz w ramce ktoś wyśle i nie będzie pewien czy wysłał dobrze bo mu się box nie odświeży
-Wyniki napadów/wyścigów powinny być wyświetlane gdzieś w widocznym miejscu na każdej podstronie, a nie tylko w poczcie (na które to mam formularz wysłania odpowiedzi, ale po wypełnieniu oczywiście przekierowanie na błąd, że nie można sobie wysyłać)
To oceniając skala 1-10
design: 4
intuicyjność: 4
wygoda: 3