Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Zmiany na stronie php.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kadarkaAnia
Witam was bardzo serdenie jestem początkującą w dziedzinie tworzenia stron tak szczerze zastanawiam się na stworzeniu strony informatycjnej z produktam max. 30 produktów ale tylko informacyjnie mam zamiar stworzyc taki sklepik http://www.esklep-os.com/esklep_grafika_09/0-p-2.html to oczywiście demo tylko malutki problem potrzebuje usunąć z tej strony co podałam te oto informacje :

Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF
Informuj mnie o aktualizacjach Acer Aspire 5920
Napisz recenzję tego produktu!
Zadaj nam pytanie...

Jaki plik mam edytować smile.gif
Chętnych do pomocy serdecznie zapraszam smile.gif będę bardzo wdzięczna. Jeśli w grę wchodzi forma rekompensaty proszę o propozycje smile.gif
Dziękuje
Pozdrawiam
Ania Kadarska
piotr.mroczek
a jaki to jest skrypt sklepu?
strife
Hej,

Chcesz stworzyć sklep taki jak podałaś w linku? Dobrze rozumiem?

Czego dokładnie oczekujesz od nas, proszę sprecyzuj to. Bo jak szukasz programisty, który to zrobi za Ciebie to nie to forum ... czekam na odpowiedź.
kadarkaAnia
Tak chce stworzyć taki sklep stworzę go tyko chciałabym go sama zmodyfikować.
Usunąć pewne irytujące odnośniki smile.gif

Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF
Zadaj nam pytanie...

zrobię to sama tylko chciałabym zapytać który plik mam edytować , gdzie mam je szukać ?smile.gif
Będę bardzo wdzięczna.
strife
Cytat(kadarkaAnia @ 20.02.2012, 10:52:48 ) *
Tak chce stworzyć taki sklep stworzę go tyko chciałabym go sama zmodyfikować.
Usunąć pewne irytujące odnośniki smile.gif

Zadaj nam pytanie...

zrobię to sama tylko chciałabym zapytać który plik mam edytować , gdzie mam je szukać ?smile.gif
Będę bardzo wdzięczna.

Ok. Po pierwsze skrypt sklepu, który nam przedstawiłaś jest skryptem komercyjnym, więc nie ma możliwości powiedzenia Ci co masz zrobić bez zobaczenia kodów źródłowych. Jeżeli chciała byś to zmienić na własną rekę spróbuj przeszukać cały skrypt sklepu pod kątem szukania jakiś znaczników HTML albo fragmentów tekstu, wtedy będziesz mogła dojść do miejsca, gdzie pojawiają się elementy, które chcesz ukryć / usunąć. Nie mniej jednak miej na uwadze fakt, że usunięcie wizualne danej funkcjonalności nie usuwa jej całkowicie, więc idąc dalej tym tropem musiała byś wyłączyć pewne funkcjonalności programowo, a jak to zrobić od czego zacząć itp. myślę, że mało kto Ci powie ponieważ jest to skrypt komercyjny.

Jedyne co Ci mogę zaproponować to przeniesienie tego tematu do działu praca oferowana -> poszukuję, być może zgłosi się do Ciebie jakiś programista, ktoś kto będzie mógł Ci pomóc za skromne wynagrodzenie ponieważ nie ma możliwości, abyśmy Ci ot tak dokładnie wskazali co masz zrobić.

Pozdrawiam i witamy na forum wink.gif
kadarkaAnia
Dziękuje. możesz mi podać link do tego forum w którym są programiści ?
strife
Cytat(kadarkaAnia @ 20.02.2012, 11:13:05 ) *
Dziękuje. możesz mi podać link do tego forum w którym są programiści ?

Forum: Gielda ofert

W związku z tym temat Zamykam. Napisz proszę na tamtym podforum co dokładnie oczekujesz i może ktoś się zgłosi do pomocy smile.gif

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.