Witam,

Mam wielki problem, zajmuję się stroną fotografa jedrygas.pl, która stoi na wordpress. Ostatnio musiałem przenieść się na inny serwer. Wcześniej działałem na serwerach nazwy teraz przeniosłem się na az.pl - i to był błąd. Na serwerach nazwy wszystko działało poprawnie. Po przeniesieniu się na az.pl, nagle motyw przestaje działać.

Dokładniej instaluję wordpressa, on bez problemu komunikuje się z bazą, wprowadzam zmiany ustawień itd. Instaluję templatkę jPhotolio i tu pojawia się problem. WordPress dalej bez problemu komunikuje się z bazą mysql, lecz templatka nie. Zmieniam wersję php na serwerze przez chwilę to działa po czym przestaje działać. Dodam że pola typu checkbox zapisują się do bazy, lecz pola typu text lub file już nie.

Edytowałem ustawienie suhosin, sytuacja taka sama, przez chwilę podziała i przestaje. Dodam że taka sama kopia strony działała na serwerach nazwy i to bez problemu, po przeniesieniu są same problemy.

Ktoś ma jakiś pomysł co powinienem edytować żeby uzyskać efekt, który chcę osiągnąć?

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.