Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dementia.name
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
pusiek.org
Witam,

http://dementia.name

oto stronka mojego autorstwa oparta o jPortal.

Powiedzcie co byscie tam zmienili albo dodali.
wosz
Raczej nie przepadam za stronami opartymi na jportalu ( aczkolwiek respect dla autora winksmiley.jpg )

Ale jesli mialbym wprowadzic jakies poprawki do twojego designu to na pewno zaczal bym od topu. Staral bym sie zmienic tez sposob wyswietlania niusow, bo ten typowo jportalowy szablonik mnie nigdy nie przekonywal, moze po prostu sie juz przejadl tongue.gif

I tyle wlasciwie... ogolnie to 'taki sobie' lay
4+/10
Aztech
Czcionka w środku jest totalnie nieczytelna - można stracić wzrok - koniecznie zmień kolor. Strona jest strasznie kanciasta, ąż bije po oczach.

Ocena 3/10
pusiek.org
Cytat(Aztech @ 2004-11-12 17:52:07)
Czcionka w środku jest totalnie nieczytelna - można stracić wzrok - koniecznie zmień kolor.

O ktorej czcionce mowisz? w newsach, menu czy w jakiej mam zmienic kolor?
Vertical
A mi się stronka nawet podoba. Lubię ciemne klimaty. Czcionka jest ładnie zrobiona, tylko, że jednej rzeczy tutaj nie ma: Nie jest jasno powiedziane, odnośnie czego są te turnieje. Z obrazków można wywnioskować, że są to turnieje w q3, ale i tak do końca nie jestem pewien, czy jest tak, jak myślę. Na forum dodałbym jeszcze ramki, żeby było bardziej przejrzyście.

PS. Rzeczownik "broń" jest niepoliczalny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.