Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: --- usunieto przez autora ---
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > PostgreSQL
lunter
--- usunieto przez autora ---
mhs
opis instalacji? przede wszystkim pewnie znajdziesz opis w dokumentacji, natomiast w chwili obecnej proces instalacji PostgreSQL'a jest banalnie prosty i nie sadzę abyś miał z nią większe kłopoty

klient bazy - nie dawno przeglądałem ten program - jak dla mnie jest chyba idealny...

np. http://sqlmanager.net/products/postgresql/manager/
patrycjusz
@mhs - no właśnie też używałem tego programu ale po przesiadce na postgre 8.0 pod winda jak lacze sie z baza to wyrzuca blad
"Server version PostgreSQL 8.0 on i686-pc-mingw32, complied by GCC gcc.exe (GCC) 3.4.2 (mingw-special) is not supported" czy jakoś tak i dupa blada :/
ktoś się spotkał z czymś takim?
mhs
Cytat(patrycjusz @ 2005-01-29 23:42:51)
@mhs - no właśnie też używałem tego programu ale po przesiadce na postgre 8.0 pod winda jak lacze sie z baza to wyrzuca blad
"Server version PostgreSQL 8.0 on i686-pc-mingw32, complied by GCC gcc.exe (GCC) 3.4.2 (mingw-special) is not supported" czy jakoś tak i dupa blada :/
ktoś się spotkał z czymś takim?

ostatnio widziałem, że na stronie glownej tego programu (chyba również pojawiła się krótka notka na ten temat na postgresql.org) jest kilka słów o tym, że program ten został dostosowany do tej wersji SZBD - być może konieczna jest więc aktualizacja samego oprogramowania... osobiście nie miałem tego typu kłopotów z tym programem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.