Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IP notifier - nowa lepsza stronka
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Daimos
Oceniajcie wszystko i szukajcie a znajdziecie... bledy winksmiley.jpg

dodalem zmiane stylow smile.gif
( niewiem czego cos sie krzaczy przy IE, przez ramke ktora tworzy domena :/)

ip.free.pl
Fo
jak dla mnie stronka calkiem si ( jak na jej profil ) - tylko troche za zarowiaste kolory...

a tak btw ... eeee :

Cytat("strona glowna")
Po co jest IP notifier?
Na przykładzie... rozmiawiasz z kimś na czacie, gadu-gadu i potrzebne Ci czyjeś IP (nie wnikam do czego winksmiley.jpg. PowerGG przez gg może pomóc, ale nie zawsze, a na czacie musisz być adminem, żeby poznać IP kogokolwiek.
I właśnie dzieki czemuś takiemu jak IP notifier, możesz poznać IP dowolnej osoby.

Cytat("podstrona ip notifier")
Wypełnij Formularz:
Wystarczy że wpiszesz swój numer gadu-gadu, reszta pól nie jest obowiązkowa.
Pamiętaj żeby dodać numer gadu-gadu do swojej listy kontaktów: 7781134

eee wac Pan masz taki dobry humor czy mnie sie tylko wydaje ? laugh.gif

ps. ale pamietaj ze zawsze jak sie poluje na wilka to ten wilk moze upolowac Ciebie smile.gif a takich narzedzi do rozpoznawania ip - juz troche jednak jest i nie sa one dostepne na takiej "zasadzie" jak u Ciebie winksmiley.jpg
Daimos
mature pisemna pisalem nie dawno i dobrze poszlo biggrin.gif mialbys zly humor tongue.gif ? biggrin.gif a kolorki to po prostu, kocham pomaranczowy tongue.gif
kowal1122
jak dla mnie zbyt białe tło...

ale tak to fajnie tongue.gif
Daimos
hehe no chcialem zeby byl lay jak najprostszy, zeby stronka byla leciutka bo jest na wolnym serwerze niestety. a moze by tak jakies szczegoly wieksze ( oceny w skali 0-10 mile widziane winksmiley.jpg )
dr_bonzo
1. Opera 8.0: jak przejade sie myszka nad menu to tlo przyciskow pozostaje zielone (po zejsciu myszki z przycisku)

2. http://www.pmail.pl/~buffalo/why/go.php?ms=web
spojrz na tytul strony
Daimos
dzieki wielkie smile.gif zaraz to poprawie, tylko dokoncze instalacje wszystkiego po formacie tongue.gif
B3T0N
hehe siedze za chinskim anonimowym proxy tongue.gif a tu :

Cytat
Twój IP: 211.231.187.49 , Host: 211.231.187.49
Serwer Proxy: Brak proxy, Host serwera Proxy: Brak proxy
Chcesz wstawić takie dane na swoją stronkę? nie trzeba php, kliknij 

smile.gif

pozdrawiam
dr_bonzo
@buffalo soldier: proponuje przekazywac IP (iti - i te inne parametry) prze z js za pomoca funkcji, np getIp(), ktora zwroci ip jako string -- user ma wtedy wieksze mozliwosci uzycia tych danych, a document.write() jest chyba nie zalecane.
Daimos
chodzi Ci oczywiscie o kody dla webmasterow snitch.gif
ale to sa kody dla skromnych stronek, dla tych ktorzy malo sie znaja i oczywiscie po to zeby promowaly moja stronke, zauwaz ze za pomoca document.write wyswietlam dane bedace linkiem do mojej strony, o to mi chodzilo wlasnie, a robiac jak Ty polecasz, ludzie nie beda musieli linkowac mojej stronki winksmiley.jpg
Seth
Brak na stronie przykladu jak bedzie wygladala wiadomosc, ktora otrzymam.
Przydal by sie jakis print-screen gg z taka wiadomoscia.

Cos ten sktypt nie wykrywa dobrze proxy.
Jestem za takowym, a pokazuje mi tylko:
Twój IP: 62.179.0.13 , Host: warink00.chello.pl
Serwer Proxy: Brak proxy, Host serwera Proxy: Brak proxy
Daimos
dzieki, screena juz robie smile.gif a z tym proxy to niemam pojecia :/ to juz chyba zelezy od ustawien proxy i serwera :| no ale w wiekszosci przypadkow wykrywa dobrze

przed formularzem IP notifiera juz jest link:
Kod
Kliknij, aby uzyskać szczegółową pomoc

a tam krok po kroku jak uzywac ipn i screeny smile.gif
Lisek54
A mi sie podoba fajne, proste, troche daje po soczewach (za jaskrawo). A tak to po co komu szukanie kogos ip ja to korzystam z programów lub ping http://adres.pl smile.gif aarambo.gif
Daimos
ale nie wszyscy je znaja winksmiley.jpg a co Ci da ping ? nie poznasz ip kogokolwiek za pomoca ping winksmiley.jpg

wprowadzilem zmiane stylow na stronce biggrin.gif co powiecie na "truskawki" ? biggrin.gifwinksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.