<a href="czytaj.php?rynek=wtorny&of=Kupnp&rnier=Mieszkanie>
Poczym otwiera mi sie stronka z kodem
plik: czytaj.php
<? $rynek=$_GET['rynek']; $of=$_GET['of']; $rnier=$_GET['rnier']; include(\"sql.php\"); //include(\"sqlj.php\"); $zapytanie=\"SELECT * from dane WHERE rynek like \"%$rynek%\" and rnier like \"%$rnier%\" and of like \"%$of%\"\"; { echo\"<table border=\"0\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"> <tr> <td width=\"19%\"></td> <td width=\"56%\"> <table border=\"1\" width=\"100%\" bordercolor=\"#466391\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"> <tr> <td width=\"37%\" bgcolor=\"#4B73AA\"><b><font color=\"#D8DAD6\" face=\"Verdana\" size=\"3\">Nr. oferty: \".$wiersz['id'].\" </font></b></td> <td width=\"63%\" bgcolor=\"#4B73AA\"><font face=\"Verdana\" color=\"#D8DAD6\" size=\"3\">\".$wiersz['rnier'].\" - \".$wiersz['of'].\"</font></td> </tr> <tr> <td width=\"100%\" valign=\"top\" colspan=\"2\"> <p align=\"center\" style=\"word-spacing: 1; margin: 1\">Tutaj fotki:</p> <table border=\"0\" width=\"100%\" style=\"word-spacing: 1; font-family: Verdana; font-size: 10pt; color: #E6E7E4; margin: 1\"> <tr> <td width=\"37%\" bgcolor=\"#88909C\">Powierzchnia:</td> <td width=\"63%\" bgcolor=\"#4B73AA\">\".$wiersz['pow'].\" m2</td> </tr> <tr> <td width=\"37%\" bgcolor=\"#88909C\">Cena:</td> <td width=\"63%\" bgcolor=\"#4B73AA\">\".$wiersz['cena'].\"</td> </tr> <tr> <td width=\"37%\" bgcolor=\"#88909C\">Miasto:</td> <td width=\"63%\" bgcolor=\"#4B73AA\">\".$wiersz['powiat'].\"</td> </tr> <tr> <td width=\"37%\" bgcolor=\"#88909C\">Dzielnica:</td> <td width=\"63%\" bgcolor=\"#4B73AA\">\".$wiersz['lok'].\"</td> </tr> <tr> <td width=\"37%\" bgcolor=\"#88909C\">Opis:</td> <td width=\"63%\" bgcolor=\"#4B73AA\"> <p style=\"word-spacing: 1; margin: 1\">\".$wiersz['opis'].\"</td> </tr> </table> </td> </tr> </table> </td> <td width=\"25%\"></td> </tr> </table>\"; } ?>
Nie wyświetla mi nic, mimo ze mam dodane rekordy do bazy i z tymi kryteriami co są wywoływane w linku. Jeżeli dam żeby mi wyświetlało normlanie bez kryteriów to wszystko działa, nic nie pokazuje jak chce wyświetlić konkretny rekord
Pls help