Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]strona o sims
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
maniaczka1
tylko bez zadnych zlośliwosci tongue.gif: sims4ever.thesims.com.pl
nospor
A więc:
1)Wygląd ładny
2) Zamiast polskich liter ś,ć mam krzaczki
3)Po zagłosowaniu w sondzie wrzuca mnie gdzieś co w niczym nie przypomina waszej strony
4) Subskrypcja: wpisalem adres mailowy "sdsdad" i przyjął . Oj, walidujcie poprawność. Wyrzucil znowu mnie gdzieś na dziwną stronkę i przy powrocie mam:
Cytat
UWAGA!

NASZA PRZECUDOWNA STRONA ZMIENIŁA SERWER I ZA RAZEM ADRES NA

WWW.SIMS4EVER.THESIMS.COM.P

ogólnie 8/10
trucksweb
mnie chce wejsc sad.gif
Pigula
strona jest szersza niz gorny baner, przez co brzydko wyglada
i jeszcze jedno butony nakladaja sie na czesc napisow z prawej strony
sprawadzalem tylko pod firefoxem
maniaczka1
no wlasnie. pod firefoxem sie sypie ale na IE jest dobrze snitch.gif
chmolu
I to wg ciebie jest rozwiązanie? Używajmy IE, bo autorce nie chciało się dopracować strony!
strife
W niektórych miejscach brak polskich fontów, lay całkiem dobry. Jak na stronę i simach może być...

6+/10

btw. to jeszcze ktos używa IE? laugh.gif
maniaczka1
Cytat(chmolu @ 2005-07-13 19:37:50)
I to wg ciebie jest rozwiązanie? Używajmy IE, bo autorce nie chciało się dopracować strony!

uspokuj sie czlowieku. po prostu przeoczylam firefoxa, niedlugo moze to poprawie blink.gif
Lisek54
A ja mam nawet dobre zdanie o stronie tylko lewy blok Buttony wjeżdza na sonde we Firefox smile.gif Nawet treści jest. Ogól fajnie 8/10 smile.gif
Pigula
Cytat(maniaczka1 @ 2005-07-14 10:24:37)
Cytat(chmolu @ 2005-07-13 19:37:50)

uspokuj sie czlowieku. po prostu przeoczylam firefoxa, niedlugo moze to poprawie blink.gif

fajnie ze przeoczylas druga podwzgledem popularnosci przegladarke tongue.gif
maniaczka1
sory ale nigdy nie korzystam z firefoxa i nie jestem do niego przyzwyczajona tongue.gif
cfk
jakieś błędy są pod ie6 i niektóre obrazki sie nie wczytują... a ogólnie miła dla oka winksmiley.jpg
Dex1987
Cytat(Pigula)
fajnie ze przeoczylas druga podwzgledem popularnosci przegladarke tongue.gif

A jaka jest pierwsza? IE? mad.gif
.rh-
daj jakies tlo delikatne przegladam strone pod rozdz.; 1280x1024 i po lewej i prawej stronie mam troche białej przestrzeni:) (moze macie inny gust, ale delikatne tlo mile widziane;)

pzdr
Edd_s
Witam, zauważyłem kilka błędów na stronie to napisze biggrin.gif
1) jak wejdę w który kolwiek link z komętarzami to strona się rozjeżdża, też mam rozdzielczość 1280x1024 i sie jeszcze wtedy jakoś strona mieści ale pod 1024x768 to już się domyślam że to ładnie nie wygląda
2) w tym samym miejscu (komętarzach) wyskakuje mi dwa razy ta sama treść (komętarze + pole do dodania)

A tak pozatym przyłączam się do tego żeby poprawić strone pod ff biggrin.gif
gladiror
Ładna stronka ;-) Jak sie wchodzi w jakiś tekst to moim zdaniem na środku strony powinno być trochę odejście od tabelki... (po lewej stronie) => troche w prawo... A poza tym ok ;-)
Vertical
Pod ff totalnie rozjeżdża się sonda, tzn. reklamy nachodzą na tekst. Poza tym jakbyś dał jakieś lekkie tło oraz margines z lewej strony dla tekstu pośrodku, to byłoby lepiej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.