Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.fancold.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kinool
Jedna z ostatnich realizacji (jeszcze trwaja prace końcowe) jeśli można to proszę o opinię co jest źle, co sie nie podoba itp. smile.gif

www.fancold.pl
trucksweb
rolleyes.gif
1) w firefoxie katalog produktow wychodzi poza
Cytat
CHŁODNICE FANCOLD CHŁODZĄ ZAWODOWO
dosc znacznie exclamation.gif
2) pierwsze na co zwrocilem uwage- pierdola, ale jest smile.gif
nad logiem po prawej stronie kolo linkow:
Cytat
| Strona główna | Kontakt |
jest inne zakonczenie- takie czarne. natomiast na dole loga po prawej stronie nie ma nic. exclamation.gif nie wiem czy dobrze wytlumaczylem...
3)kolorowe ikonki- np. w dzialle cennik (to pudelko i plytka) oraz pdfy troche sie wyrozniaja i nie pasuja do stylistyki strony
i to wedlug mnie tyle
smile.gif ogolnie ladnie
Kinool
problem pod firefoxem znany, nie wiem czemu wystepuje, jak odswierzysz strone powinno byc ok :|

co do dzialu [download] tez mysle zeby tam troche zmienic, jak wpadne na jakis pomysl to cos zrobie
razorblade
bardzo profesjonalna i estetyczna grafika, dobrze dobrane kolory. merytorki nie oceniam, bo nie znam sie na wiatraczkach biggrin.gif
TomASS
Mi się podoba, nawet bardzo. Działa zarówno pod IE jak i Operą, pod Linuxem także nie mam problemów. Grafika estetyczna i bardzo ładnie skomponowana, jednakże czy nie za mało treści? Może się nie znam:)
Kinool
troche opisologi przyjdzie w przyszlym tygodniu smile.gif narazie co najwazniejsze jest, czyli katalog, "program" doboru, oraz cechy smile.gif beda wersje jezykowe (wszystko jest gotowe i czeka na tlumacenie)
TomASS
Ciekaw jestem jak rozwiązałeś kilka wersji językowych?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.