Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Design E-kartki.org
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
son
Strona główna (użytkownik niezalowowany) + podstrona (użytkownik zalogowany).
Proszę o oceny. Krytyka mile widziana smile.gif
sticker
podoba sie smile.gif

--
moze tylko jedno kontrolka do wylogowania mogła by być na wierzchu .. bo pzypuszczam że jest gdzies w 'moj panel'
MaKARON
Podoba mi sie, lepsze od tego, co jest teraz. Jednak brakuje mi czegos.. nie potrafie okreslic czego... Moze jak sie dluzej przyjrze :-)
sztosz
Mi Bardzo się podoba. Przejrzyste i czytelne, nie przeładowane zbędną grafiką smile.gif

Ale (za ~stickerem) gdzie jest "wyloguj się" ? winksmiley.jpg

I IMHO stylizowane duże pierwsze literki tytułow powinny być odrobne bardziej oddalone od dolnej krawędzi tytułu. Mam nadzieje ze kapujesz o co mi chodzi. smile.gif

Zadko się tu wypowiadam, ale ten lay mi się naprawdę bardzo podoba. To pierwsze wrazenie, ale w ocenie zawsze się nim kieruje.
witus
Ładne smile.gif

Czysto, estetycznie, layout jak na taki portal jest dobry. Nie ma co robić lepszego na taką stronkę smile.gif

Ogólnie jest bdb. winksmiley.jpg
son
Dzięki wszystkim za komentarze smile.gif
Cytat
kontrolka do wylogowania mogła by być na wierzchu

Cytat
Ale gdzie jest "wyloguj się" ?

Link do wylogowania będzie w menu z lewej strony w 'Mój panel'. Menu jest oparte na javascript'ie więc nie będzie trzeba przeładowywać strony żeby się wylogować smile.gif
Cytat
Nie ma co robić lepszego na taką stronkę

Ekhem... Nie rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć.
Balas
Mi sie podoba :] jedynie te pierwsze litery... jakies takie dziwne. Odsun je troche od prawej krawedzi bo troche dziwnie wyglada :] Jeszcze tylko oprzyj to o XHTML'a i bedzie super :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.