Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lay] mala strona lub portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lethys
Na poczatku chce powiedziec ze to moj pierwszy lay tongue.gif Od czegos trzeba zaczac. Ten kolor czcionek jest tylko pokazowy normalnie byl by inny bo tego pomaranczowego nie widac tongue.gif

http://img98.imageshack.us/img98/1375/strona9xu.jpg
Fipaj
Musiałeś to na forum wstawiać? biggrin.gif Lepiej linka podaj.
Strasznie razi w oczy, zainwestuj w niebieski/biały.

Ale jest t jakis pomysł. Jeśli to będzie na divach, nie tabelkach: 4+/6
mike
1. Daj linka. Nie każdy ma szybkie łącza, żeby ściągać ten obrazek.
2.
Cytat
Ten kolor czcionek jest tylko pokazowy normalnie byl by inny bo tego pomaranczowego nie widac tongue.gif
Bez sensu. To po co dałeś.
Jak będziesz komuś kiedyś pokazywał to też powiesz, wiesz to nie to ale chciałem Ci tylko pokazówkę strzlić.
Skoto to nie jest docelowy efekt to po co nam to dajesz?
Daj to, co chcesz żebyśmy ocenili.

W rej chwili kolory są delikatnie mówiąc oczojebne i spawiają że wszystko jest do bani.
huntercs
układ kolorów za jaskrawy, brushe ładne
tylko że przerób, zoptymalizuj to teraz na divy w niezmienionej formie smile.gif ... mały problem? biggrin.gif
LBO
pomysl i wykonanie poszczegolnych elementow bardzo dobrze, niestety caly efekt zaprzepaszacza zbyt jaskrawa kolorystyka.. powodzenia smile.gif
rbart
1. Według mnie kolorki nie są najgorsze wszystko psują właśnie kolory czcionki.
2. Zastanowiłym się nad tym kropkowanym tłem może gradient wyglądałby lepiej.
3. Ciekawi mnie jeszcze jak będzie wyglądał scroll ponieważ zwykły mapewno nie bedzie pasował należałoby napisać coś samemu w js
4. A jeszcze ten napis "your site name" zgroza (czytaj pixeloza) chociaż może to tylko moje wrażenie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.