Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Sklep
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Gość_GoŚĆ_*
Cześć, znam się dość dobrze na C/C++/C# programuję sobie też pod windowsa i troche w DirectX, ale mam takie pytanie ile czasu zajmie mi nauka php do poziomu, na którym będe w stanie napisać dobry sklep? Ogólnie to trzeba też bazę danych jakieś mysql i serwer. Mam także pytanie w sprawie ostatniej kwestii, czy lepiej wynajmować gdzieś miejsce na serwerze czy postawić swój, dodam że na linuxie nie za bardzo się znam.
Ludvik
Trochę to potrwa... Przeczytanie kilku książek nie zajmie Ci dużo czasu, ale nabranie wprawy i zapoznanie się z problemami typowymi dla php może trochę potrwać. Dużo zależy od osoby... Doświadczenie powinno być bardzo pomocne smile.gif

Serwer lepiej wykupić niż samemu próbować postawić bez wiedzy i odpowiedniego łącza...
Gość
Właśnie tak myślałem co do serwera ;]
Gość
Niedługo się zarejestruję, ale czasu na napisanie sklepu mam do końca grudnia 2006 ;]
marrrecki
możesz sie wycfanić i zajrzeć tutaj: sklep1 albo tutaj: sklep2
LBO
Pomoge Tobie trochę... masztutaj kilka tematów z forum pomocnych przy pisaniu sklepu, niektóre programistyczne, a inne typowo teoretyczne:
link, link, link, link,
Gość
Nie chce kupowac gotowego sklepu, na pewno są też jakieś darmowe, ale ja chciałbym zrobić tak żeby wszystko było tak jak mi się widzi ;]
Gość
OK, dzieki za linki, spoko, troche zabawy bedzie winksmiley.jpg
dawhol
mysle ze zle nie bedzie winksmiley.jpg poczytaj troche ksiazek po analizuj gotowe skrypty winksmiley.jpg i poczytaj forum i mysle ze do grudni zdazysz winksmiley.jpg fakt faktem nie bedzie to jakies cudow wielkie ale zawsze cos smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.