....robie systemik dodawania newsów i ogółem zarzadzania potem tym ..
Problem jest taki że wszystko fajnie...login hasło wczytuje z pliku i wpuszcza dalej ...pieknie..
Problem jest potem jak zarzadzam newsami ..czyli np poprzez GET wysyłam co ma zrobić dalej czy usunąc newsa m czy dodać żeby przeszło do odpowiedniej częsci kodu...zamiast wyświetlenia tego co chce...pyta się mnie znowu o hasło i login :/
Jak dam sesion_start() to bład bo mam juz to ustawione na default na serwerze czyli niby sam zaczyna sesje odrazu
Dodatkowo dałem kontrolkę zeby wyswietlał login i haslo ..z chwilą gdy się zaloguje to są .ale jak dam np: "Dodaj Newsa" i przesle go z GET to już nie ma nic w zmiennych $login i $haslo
Ponizej kod
<?php $tryb=$_GET['tryb']; { $login = $_POST['login']; } else { $login = $_SESSION['login']; } { $haslo = $_POST['haslo']; } else { $haslo = $_SESSION['haslo']; } //sprawdzanie czy poprawnie zalogowany if ( ( $login==$uzytkownik[1] ) && ( $haslo==$uzytkownik[2] ) ) { $zalogowany = TRUE; $_SESSION['login'] = $login; $_SESSION['haslo'] = $haslo; } else { $zalogowany=FALSE; } if ($zalogowany!=TRUE) { //tutaj wyswietlanie formularza z loginem i hasłem i przyciskiem wyślij ... } else { //tutaj wyświetlanie formularza z menu [metoda GET] do danej tryb i zaleznie od tego s
witch ?>