Jak wpisuje http://localhost wyskakuje mi strona z treścią:
"Jeżeli strona ta jest widoczna, oznacza to poprawną instalację serwera Apache. Można już zamienić zawartość tej witryny.
--------------------------------------------------------------------------------
Czy zamiast spodziewanej witryny WWW widoczna jest ta?
Strona ta jest widoczna, ponieważ administrator serwera WWW zmienił jego konfigurację. Proszę skontaktować się z osobą odpowiedzialną za zarządzanie tym serwerem. Apache Software Foundation, producent oprogramowania serwerowego Apache, nie administruje tą witryną i nie jest w stanie pomóc w sprawach związanych z jej konfiguracją. [...]"
Utworzylem w pliku C:/Apache/Apache2/htdocs index.php Co mam zrobic aby byla idoczna strona index.php? Jak usunalem wszystkie pliki po za index.php to wyskakuje mi cos takiego:
"Index of /
Name Last modified Size Description-------------------------------------------------------------------------------- index.php 21-Dec-2003 17:05 71
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.0.48 (Win32) Server at localhost Port 80"
A jak klikam na index.php to otwiera mi sie okno pobierania pliku. RATUNKU na Apache'u sie nie znam. :cry: