Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ocena stronki
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
szawel
strona www co o niej sadzicie??
http://leminet.pl/~filmowepojedynki/?act=home
sniezny_wilk
- Kompletnie nie działa w IE6 zerknij sobie, fixpng'a potrzebujesz i treści sie rozsypują.
- irytujący brak scrolla do treści, myszką trzeba najeżdżać, żeby zobaczyć,
- design nie rewelacja i po co dublować takie same przyciski w3c tylko w innych kolorach ?

Moja ocena 2/10

EDIT:

archiwum, oraz forum:

Cytat
Warning: main(forum.ini): failed to open stream: No such file or directory in /home/filmowepojedynki/www/index.php on line 96

Warning: main(): Failed opening 'forum.ini' for inclusion (include_path='.:') in /home/filmowepojedynki/www/index.php on line 96

Zabezpieczyłeś przed LFI ?
piotrooo89
nic rewelacyjnego... jak dla mnie kompletnie nie przejrzysta... brack scrolla nie "chodzi" pod ie...
zle!

Ocena 3/10
szawel
brak scrolla niestety ten dla kogo robie ta strone chcial miec te dwie potworne strzalki które przewijaja div zamiast scrolla
co do forum i archiwum to dzieki zapomnialem linki podmienic jak wgrywalem nowy index
sniezny_wilk
Cytat(szawel @ 5.05.2008, 12:12:39 ) *
brak scrolla niestety ten dla kogo robie ta strone chcial miec te dwie potworne strzalki które przewijaja div zamiast scrolla
co do forum i archiwum to dzieki zapomnialem linki podmienic jak wgrywalem nowy index

Nie zmienia to faktu, że nie działa stronka pod IE6.
sagittariuspl
wogóle oprócz grafiki to niewiele tu do oceny. prawde mowiac do mnie wogóle nie trafia strona o szerokości 300px
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.