Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.kupiedom2.com
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kupiedom2.com
Wiem że to już troche oblatany temat, ale chętnie uslyszę opinię o moim serwisie:
www.kupiedom2.com Jest to portal z ogłoszeniami nieruchomości.
Narazie działa za darmo.

EDIT: zmoderowano spam
hateman
Prezentuje się ciekawie.
W wyszukiwarce brakuje mi możliwości wpisania ilości pokoi i powierzchni (od do)
dlaczego cena tylko "do"?

Szata graficzna bardzo przyjemna smile.gif
devnul
brak semantyki [nieprawidłowe stosowanie nagłówków, linków - przez co nawt bana od googla możesz dostać], lay nie brzydki ale spamowania w poście na słowo nieruchomości byś sobie oszczędził
Kildyt
Jak już moi poprzednicy napisali - lay nie brzydki, ale pozmieniałbym trochę rzeczy.
Wszystko się podświętla - bez przesady.
"Strona związana jest ze słowami: Kupie dom, sprzedam dom, kupie mieszkanie, sprzedam mieszkanie" ?
Podświetlanie formularzy na biały kolor jak dla mnie to zły pomysł.
Logotyp moim zdaniem za mały, do całości topu.
Brak semantyki. Strona wydaje się być rozrzucona, i trudno jest cokolowiek znaleźć.

"aadministracjaaa", o co chodzi?
Kod
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
od tego jest css tongue.gif
bliitz
w przypadku błędów podczas rejestracji komunikat pojawia się między polami input pod spodem za pewne nie tak to ma wyglądać winksmiley.jpg
bartolomeo
W Polsce największe znaczenie i wartosc ma domena z polskim ccTLD. Nie rozumiem dlaczego serwis postawiłeś na .com.

No cóż mam tylko nadzieję (właśnie sprawdziłem i peelka jest w rezerwacji), że to Ty jesteś w trakcie kupna domeny kupiedom2.pl smile.gif
acztery
poprawiłbym to graficznie. Jakieś to takie hm dziwne. I tło mi sie nie podoba ale to moja opinia.

Ogólnie ok.

powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.